NJEGOVA NAJAVA DA ĆE REĆI ZBOGOM GLUMI ŠOKIRALA JE SVE: Lazar Ristovski je progovorio o poslednjem ostvarenju u svojoj bogatoj karijeri!
Foto: Zorana Jevtić

NAKON SNIMANJA FILMA O KRALJU PETARU

NJEGOVA NAJAVA DA ĆE REĆI ZBOGOM GLUMI ŠOKIRALA JE SVE: Lazar Ristovski je progovorio o poslednjem ostvarenju u svojoj bogatoj karijeri!

Pop kultura -

Slavni glumac Lazar Ristovski nedavno je najavio kraj karijere, a sada je progovorio o novom filmu "Kralj Petar", koji će najverovatnije biti njegov poslednji film u karijeri.

On je ispričao da produkcija ovog ostvarenja nije nimalo bila jednostavna.

"Film "Kralj Petar I" će imati premijeru u novembru, dok će publika kraj malih ekrana imati priliku da film vidi i u formi serije, koja će se prikazivati na RTS-u.

Ništa nije slučajno, pa ni datum premijere. Film će biti prikazan 11. novembra, na dan potpisivanja mirovnog sporazuma, kako se to blago kaže. U stvari, to je dan kapitulacije onih koji su započeli najkrvaviji od svih ratova", rekao je Ristovski.

Mislio sam da u Srbiji ima više onih koji brinu o svojoj istoriji i neguju nacionalni ponos - rekao je Lazar, pa dodao da je vrlo brzo shvatio koliko je bio u zabludi.

"Izgleda da su brojniji oni kojima je cilj da se stradanje Srba prećuti, u ime mira u Evropi, gde nije popularno pominjati koliko su zla Austrija i Nemačka učinile u dva velika rata", rekao je, a zatim dodao:

"Mi smo svoje rekli, ali publika ima završnu reč". zaključio je čuveni glumac.

Film je sniman 101 dan u raznim krajevima naše zemlje, dok se Lazar godinama borio ne bi li prikupio finansije za isti.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Helo/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track