UŽIVA U LJUBAVI

REKAO JOJ JE DA IDU U SPA CENTAR: Selma Hajek izgovorila sudbonosno DA treći put, a čekajte da vidite šta je obukla! (VIDEO)

Pop kultura -

Selma Hajek (51) doživela je veliko iznenađenje kada ju je suprug, milijarder Fransoa-Anri Pino (56), iznenadio ceremonijom na kojoj su treći put izgovorili sudbonosno "da".

Selma je blistala dok je treći put obnavljala zavete sa svojim suprugom, a deo romentične atmosfere podelila je i sa fanovima na društvenim mrežama.

"Leto je polako pri kraju, a moj najlepši momenat bio je kada me je suprug iznenadio obnavljanjem zaveta - ovo nije ono što bih izabrala da obučem za svoje venčanje, ali bilo mi je rečeno da idemo u spa! Srećno zaljubljeni", napisala je lepa glumica na Instagramu uz fotografiju sa trećeg venčanja.

Inače, između Selme i njenog supruga stoji interesantna ljubavna priča. Fransoa-Anri, vlasnik modnog brenda Kering, kada je upoznao glumicu raskinuo je sa jednom od najlepših i najslavnijih supermodela 90-ih godina Lindom Evanđelistom, posle čega je ona zatrudnela. Fransoa je prvo namerno tvrdio da dete nije njegovo, ali ga je kasnije priznao. Selma se, kada je saznala za ljubavni "izlet" svog supruga 2008. godine vratila u Holivud, ali je Anri činio sve da je vrati i uspeo u tome. U braku su od 2009. godine.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track