druga sezona

PALA PRVA KLAPA SERIJE O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Radoš Bajić ponovo u rediteljskoj fotelji, za sledeću sezonu PRIPREMA PRAVU POSLASTICU! (KURIR TV)

Pop kultura -

Ekipa humorističke serije "Šifra Despot" na čelu sa Radošem Bajićem, koja je za kratko vreme osvojila veliki broj gledalaca, trenutno radi na snimanju druge sezone, a ekipa Kurira bila je na snimanju u Beogradu gde je danas pala prva klapa.

foto: Dragana Udovičić

Snimanje novih epizoda serije trajace i tokom naredne godine, a pored stalne ekipe u nekim od epizoda uloge će ostvariti i Tihomir Stanić, Branko Jerinić, Suzana Mančić, Ivan Đorđević, Milan Kalinić...

Uporedo sa snimanjem, počev od nedelje 16. septembra, počinje i premijerno emitovanje drugog ciklusa ove popularne TV serije. Nakon letnje pauze i već emitovanih 26 epizoda, gledaoci će, kao i do sada, moći da uživaju u "Šifri Despot" nedeljom u 21 časova na Televiziji Pink.

Radoš Bajić, u pauzi između snimanja zahvalio se svim glumcima, a za Džorđa Markovića koji tumači glavnu ulogu imao je samo reči hvale. "Pred njim je velika karijera. Rekao sam mu još na početku da se navikne na uspeh, jer je nekad teže izboriti se s uspehom nego s neuspehom", rekao je Bajić.

foto: Daragana Udovičić

I Raleta Milenkovića ćemo gledati u novim epizodama.

foto: Dragana Udovičić

"Zahvalan sam Radošu i porodici Bajić uopšte na projektima do sada, kao i na ovoj ulozi, jer znam koliko je napora i upornosti potrebno da bi se išta napravilo. Živimo u vremenu koje nije naklonjeno glumačkim pokušajima. Drago mi je što se serija kroz drugu sezonu uputila u društveno angažovanu temu, bavi se porodicom, prijateljstvom... Upućuje na ljudskost i empatiju, i upozorava na sve na šta smo svakodnevno izloženi i pokušava da bude duboku humana pre svega", poručio je Milenković i dodao da ume ponekad da deluje kao namćor ali da u stvari nije toliko težak čovek.

Ljiljana Stjepanović istakla je da je najveća vrednost projekata koje je do sada radila sa Radošem, ta neraskidiva nit koju ima sa narodom.

foto: Dragana Udovičić

"Radoš je blizak narodu i malom čoveku zato njegove priče dotiču njihova srca i izazivaju emociju. To je najveći adut njegovih serija u kojima sam igrala, a naravno i "Šifre Despot"".

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track