PONOVO ZAUZET: Na Vensanovoj ruci burma ponovo sija!
Foto: Profimedia

ZAVODNIK

PONOVO ZAUZET: Na Vensanovoj ruci burma ponovo sija!

Pop kultura -

Malo je žena koje nisu pale na taj pogled plavih očiju, čudnu lepotu kojom zrači Vensan Kasel.

Devetnaest godina pošto se venčao sa jednom od najlepših žena sveta Monikom Beluči, i pet godina pošto se razveo od nje, popularni francuski glumac zakleo se na vernost 21-godišnjoj manekenki Tini Kunaki, s kojom je poslednje dve godine bio u vezi. On ima 52 godine, a ljubav s Tinom ga je podmladila, tako da i u zrelom dobu deluje kao nevaljali dečak.

Ceremonija sklapanja braka nedavno je održana u primorskom gradu Bidaru na jugozapadu Francuske, a svi svetski mediji preneli su da je mladoženja bio naprosto očaran nevestom, koja je blistala u raskošnoj venčanici Vere Vang. Par je nakon venčanja na Instagramu objavio fotografiju uz koju je išao samo jedan jednostavan potpis - "Da"!

Kasel i Kunakijeva su se upoznali 2016. godine na Ibici i ubrzo se verili. Glumac, koji je samo nekoliko meseci ranije govorio da ga više ne zanima romantika, začas je pao na čari ove egzotične lepotice rođene na Siciliji.

NOVI ŽIVOT

- Ljubav čini da se osećate živim. Ako većina žena želi sigurnost, muškarci žele avanture... Kasnije u životu, muškarac ima mogućnost da iznova i iznova pronalazi sebe - govorio je Kasel pre nego što je upoznao fatalnu Tinu. Glumac je mladu manekenku sreo baš u vreme dok se pripremao za ulogu slikara Pola Gogena. Njegova priča na neobičan način se poklapa s pričom čoveka koga je odigrao: film se bavi periodom kad Gogen napušta porodicu i buržoaski život u Parizu i odlazi na Tahiti, gde se upušta u vezu s daleko mlađom devojkom.

- Ima surovosti koja je ugrađena u razlike među polovima - rekao je Kasel prošle godine u intervjuu za Njujork tajms, izbegavajući da direktno prokomentariše ovo poređenje. - Muškarci u bilo kom dobu imaju mogućnost da počnu novi život. Žene ne. Svestan sam toga. Nije pošteno. Imam 52 godine i ženim se 21-godišnjom devojkom. Veoma sam zaljubljen i veoma sam siguran da ćemo praviti bebe.

foto: Profimedia

LOŠ MOMAK

Vensan Kasel rođeni je Parižanin. Majka mu je bila novinarka, a otac Žan-Pjer veoma popularan glumac. - Moj otac je bio najpoznatiji po lakim komedijama, dok sam ja poznat po ludim lošim momcima s kratkim fitiljem - rekao je Vensan. Iako je kao mladić išao na balet i učio cirkuske veštine, Kasel mlađi stekao je svetsku slavu ulogama loših momaka. Da bi malo ublažio filmografiju u kojoj je previše uloga negativaca, 2014. je snimio film "Lepotica i zver".

- Problem je što ne mogu da pustim svoje filmove ćerkama. Osim "Lepotice i zveri"... Svideo im se. Svi ostali su mračni ili nasilni. Na snimanju filma "Apartman" 1996. upoznao je prelepu italijansku manekenku i glumicu Moniku Beluči. Venčali su se tri godine kasnije i dobili dve ćerke, Devu (13) i Leoni (8). Brak dvoje glumaca koji su u medijima bili poznati pod nadimkom "glamurozni" trajao je 14 godina. Posle razvoda su ostali u prijateljskim odnosima. Vensan se preselio u Brazil, a Monika je ostala u Evropi s decom. Glumica je rekla da je Vensan dobar otac, ali da puno radi, pa devojčice žive s njom:

- Kad imate decu, bitno je da budete u vezi ako je to moguće.

VREDNA DEVOJKA

Za razliku od Vensana, koji potiče iz poznate porodice, Tina je daleko skromnijeg porekla. Otac joj je Marokanac poreklom iz Toga koji je odrastao u Francuskoj, a majka Sicilijanka. Upoznali su se u Tuluzu, zavoleli i dobili troje dece, dve ćerke i sina, koji su odrasli na farmi. Svi su i danas veoma povezani. Tina je od 15. godine živela i sama se izdržavala u južnoj Evropi, a od 16. godine se bavi manekenstvom. Prošle godine je potpisala ugovore s najvećim svetskim agencijama za modeling. Želi da živi u stanu punom svetla u Madridu, u koji je zaljubljena, i da ima mnogo dece. Priznaje da puši i da ne voli da planira mnogo unapred.

- Ponekad dvoje ljudi koji su na istom mestu u isto vreme privuku jedno drugo. Takva iznenađenja predstavljaju život - rekla je svojevremeno o svojoj vezi s Vensanom Kaselom.

Nije znala ko je on

Iako joj malo ko veruje, Tina Kunaki tvrdi da nije znala ko je Vensan Kasel kad ga je upoznala u jednom ekskluzivnom odmaralištu na Ibici. - Odrasla sam na selu - rekla je Kunakijeva: - Nismo imali TV niti smo išli u bioskop. Kad sam bila dete, moja interesovanja su bila ograničena na školu i fudbal. Pre nego što smo se upoznali, nikad nisam čula za Vensana i nisam znala ko je dok nas nisu opkolili paparaci - ispričala je novinarima.

foto: Profimedia

Kako je govorio o Moniki Vensan Kasel i Monika Beluči su od 1996. do 2006. zajedno snimili devet filmova. Upitan šta misli o svojoj tadašnjoj ženi, glumac je u jednom intervjuu rekao: - Njeno najveće bogatstvo kao glumice - ali i kao žene - nije lepota, već inteligencija... Volim da je gledam kako glumi. Kad su ga posle razvoda pitali da li je moguća još neka saradnja s njom, Kasel je odgovorio da je sve moguće.

(Ljilja Jorgovanović, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track