BILA JE NAJUSPEŠNIJA DEVOJKA OD SVIH: Nestala je iz javnosti, RAZVOD OD BRITANCA promenio joj je život, a danas IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE
Foto: Nebojša Mandić

IZ SERIJE LISICE

BILA JE NAJUSPEŠNIJA DEVOJKA OD SVIH: Nestala je iz javnosti, RAZVOD OD BRITANCA promenio joj je život, a danas IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE

Pop kultura -

Srpska glumica Radmila Tomović već godinama se ne pojavljuje na javnim događajima, ali ni na filmskom platnu niti TV ekranima.

Šarmantnu Radmilu Tomović televizijska publika zavolela je u seriji "Lisice", koja je dvehiljaditih godina imala ogromnu popularnost, a u kojoj je tumačila lik Nade.

Bila je najstarija i najuspešnija od svih devojaka u seriji, muškari su je obožavali, a ona ih je posmatrala sa distance, mada je bilo onih koji su uspeli da osovoje njeno tvrdo srce. Slična situacija dešavala se i u njenom privatnom životu, o kome je retko govorila za medije. Radmila Tomović danas ima 47 godina, a iako se nije odrekla glume, posvetila se isključivo daskama koje život znače. Odlučila je da vodi miran i povučen život daleko od očiju javnosti, ne pojavljuje se na gradskim dešavanjima i posvećena je igranju pozorišnih predstava. Nekada plavokosa glumica promenila je i imidž, pa sada ima dugu svetlo smeđu kosu, zbog čega je mnogi u prvi mah i ne prepoznaju.

Radmila Tomović bila je udata za britanskog koreografa Pitera Endrua Grinvuda, a imala je, kako kaže, tri velike ljubavi.

- Prva ljubav mi se dogodila na prvi pogled. Druga je delovala kao beznadežna, da bi se posle dugog, dugog vremena ispostavilo da nije. Treća je bila potpuno neuobičajena i velika, kao bajka, to je bio moj brak. Moja storija je do sada, dakle, tri ljubavi i tri „mađije“. Danas mi možda treba malo više vremena ili imam neke odbrambene mehanizme zbog kojih mi zaljubljivanje sporije i teže ide - ispričala je svojevremeno u jednom intervjuu.

Pored svega, ističe da njen bivši suprug ipak ima posebno mesto u njenom životu. Razvod joj je ipak, prema sopstvenom priznanju, promenio život.

- Baš poseban, poseban, i drugačiji bio je moj bivši muž. Žena posle razvoda nauči da može da uđe i u drugi brak, treći... Ne treba, naravno, baš preterivati po principu „čim se zaljubim, odmah se i venčam“, jer mislim da se onda potroši matrica i sve obesmisli. Verujem da žena posle razvoda nauči i to da je život nešto sasvim drugo od onoga što sa svim romantičnim predrasudama očekuje kada stupa u brak - rekla je glumica. Još fotografija na kojima možete videti kako sada izgleda pogledajte u galeriji.

Kurir.rs/Blic/Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track