HANA JE MLADA, TALENTOVANA I LEPA, A ĆERKA JE NAŠEG SLAVNOG GLUMCA: Iako i dalje studira, uskoro ćete je gledati na malim ekranima! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

nova nada

HANA JE MLADA, TALENTOVANA I LEPA, A ĆERKA JE NAŠEG SLAVNOG GLUMCA: Iako i dalje studira, uskoro ćete je gledati na malim ekranima! (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka slavnog Slobodana Beštića, Hana Beštić, već snima projekat gde ćete moći da je gledate. U pitanju je serija "Jutro će promeniti sve" gde će ova mlada devojka pokazati svoj talenat.

Mlada glumica trenutno je na 4. godini Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu i ide putem svog oca Slobodana Beštića, jer je upravo tu diplomirao i on, u klasi profesora Predraga Bajčetića.

Serija "Jutro će promeniti sve" pratiće priču o mladim ljudima koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i "svojim mestom" u svetu.

Kroz borbu sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas, govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju.

Serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu, kroz period od godinu dana. Kada se Filip, dečko koji obećava, stipendista prestižnog američkog univerziteta Berkli, nakon nekoliko godina provedenih u Americi, vrati u Beograd, ispostaviće se, da će njegova naizgled kratka poseta, trajati duže nego što je planirano. Filipov povratak okupiće njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru.

Tokom snimanja serije biće angažavano više od 200 glumaca, dok će se snimanje realizovati na skoro 300 lokacija na teritoriji Beograda, a emitovanje serije planirano je na jesen.

Inače, poznati glumac Slobodan Beštič igrao je u seriji "Metla bez drške, u "Srpskom filmu, "Horizontima", u melodrami "Sveti Georgije ubiva aždahu".

U projektu "Jutro će promeniti sve", Hana će zaigrati rame uz rame sa mladom glumačkom ekipom gde se nalaze Nikola Rakočević, Nebojša Dugalić, Anita Mančić, Isidora Simjanović, Jovana Stojiljković, Anastasija Anja Mandić.

Kurir.rs, Rts / Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track