Najnovije vesti

GLUMICA POZAJMILA NAKIT VREDAN 70.000 $ I NIKAD GA NIJE VRATILA: Saru Džesiku Parker optužili da 2 godine nosi tuđi nakit i traže da im plati 150.000 $
Foto: Profimedia

ŠOK

GLUMICA POZAJMILA NAKIT VREDAN 70.000 $ I NIKAD GA NIJE VRATILA: Saru Džesiku Parker optužili da 2 godine nosi tuđi nakit i traže da im plati 150.000 $

Pop kultura
11:18h

Glumica Sara Džesika Parker, poznata po ulozi Keri Bredšo, poput mnogih zvezda, pozajmljuje garderobu i nakit brojnih dizajnerskih kuća za snimanja i pojavljivanja na crvenom tepihu, međutim jedna od njih odlučila je da je tuži, budući da tvrde da im glumica nije vratila pozajmljeni nakit.

Sara Džesika Parker još 2016. godine pozajmila je nakit kompanije Dizajni Kat Florence u vrednosti od 70.000 dolara, a oni su joj dopustili da ga prisvoji na dva meseca.

S druge strane, Sarin advokat tvrdi suprotno.

- Ovo je čista nameštaljka. Sara Džesika Parker je imala ugovor s njima, a oni su je zamolili da zadrži nakit kako bi mogla da ga nosi na crvenim tepisima i raznim događanjima i promoviše ga. Sara je najpoštenija i najodgovornija osoba koju je iko upoznao. Nikada nije apsolutno ništa zadržala, štaviše kada je istekao njihov ugovor, te su iz Kat Florencea prestali da je plaćaju, Sara je htela da vrati nakit, ali oni nisu bili preterano zainteresovani - ispričao je.

Međutim, kako tvrdi ova kompanija poznata glumica nije vratila pozajmljeni nakit, zbog čega su oni odlučili da je tuže i traže odštetu od 150.000 dolara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...