SESTRA MAJLI SAJRUS PRODAJE SUZE! JEDNA KAP 1.000 DOLARA, ALI U FLAŠICI JE ČAK 12 KAPI: Ono što piše uz bočicu je JEZIVO
Foto: Profimedia

ŠTA SVE NEĆE DA SE SETE

SESTRA MAJLI SAJRUS PRODAJE SUZE! JEDNA KAP 1.000 DOLARA, ALI U FLAŠICI JE ČAK 12 KAPI: Ono što piše uz bočicu je JEZIVO

Pop kultura -

Noa Sajrus (18), poznatija kao mlađa sestra pevačice Majli Sajrus (25) odlučila je iskoristiti popularnost pa je nedavno izbacila kolekciju s personaliziranim majicama, trenirkama i šalicama, a otišla je i korak dalje pa je u luksuznu ponudu stavila i bočicu u kojoj se nalaze njene suze.

Suze nisu od zlata, ali je cena kao da jesu. Naime, obožavatelj koji želi u kolekciju dodati i ove posebne suze morat će iskeširati "vrtoglavih" 12.000 dolara. Ovo je otprilike 12 suza koje je Noa isplakala kao rezultat tuge. Ne preporučuje se da ih pijete jer su suze prilično slane, a bilo bi jako je... čudno da pijete tuđe suze", napisano je u opisu proizvoda pod imenom 'Noah tears'.

"S obzirom na to da se u bočici nalazi dvanaest suza, cena jedne iznosi hiljadu američkih dolara. Nažalost, ne može se kupovati na "komade", piše uz proizvod.

"Što sve ljudi neće izmisliti kako bi zaradili? Čak i mogu razumeti osobu koja to prodaje, ali ne mogu ljude koje ovako nešto kupuju", samo su neki od komentara obožavatelja.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track