SLAVNA GLUMICA U FINANSIJSKOJ KRIZI: Pamela izdaje vilu zbog dugova, cena za noć je BASNOSLOVNA, ali vredi svaku paru, evo zašto...
Foto: Profimedia

Švorc

SLAVNA GLUMICA U FINANSIJSKOJ KRIZI: Pamela izdaje vilu zbog dugova, cena za noć je BASNOSLOVNA, ali vredi svaku paru, evo zašto...

Pop kultura -

Pamela Anderson zapala je u ozbiljnu finansijsku krizu, pa je prinuđena da izdaje vilu u Kaliforniji.

Popularna pedesetogodišnja plavuša poseduje velelepno zdanje u Malibuu koje nudi po ceni od 40.000 dolara mesečno, a onaj ko se odluči da je iznajmi može noći provoditi u njenoj spavaćoj sobi.

Glumica je kuću do najsitnijih detalja opremila po svojoj želji, a na imanju od 510 kvadratnih metara pored vile postoji i "gostinjska" kuća koja je sa glavnom zgradom povezana zabavnim delom sa bazenom.

foto: Profimedia

Pamelin luksuzni dom poseduje četiri kupatila, ogromnu kuhinju i pet spavaćih soba. Glavna soba koja je najprostranija ima svoj balkon, kamin i "skrivene" ormare. Vila se iznajmljuje potpuno opremljena, uključujući i beli klavir koji je dostupan za korišćenje, bele lustere i kožne sofe i ležaljke. Glumica je 2008. godine kupila ovu kuću za 1,8 miliona dolara.

Zvezda serije "Čuvari plaže" potpuno je pre pet godina preuredila vilu, a za te potrebe pomogao joj e dizajner enterijera Josh Chryssanthou. Nakon što ju je renovirala, Pamela je želela da je proda za 7,75 miliona dolara, ali ju je ubrzo skinula sa oglasa. Zanimljivo je da je Andersonova učestvovala u sređivanju svake nekretnine koju poseduje. Ona je zahtevala od enterijerista da u spavaće sobe stave kadu sa njenim potpisom kako bi u svakoj kući ostajao "njen znak".

Podsetimo, Pamela je nedavno prekinula vezu sa tridesetdvogodišnjim francuskim fudbalerom Adilom Ramijem za kojeg je bila verena. Šuškalo je da su se venčali početkom jula, međutim već u septembru su se pojavile glasine da su raskinuli. U maju 2017. godine prvi put su u javnosti viđeni zajedno, a iako su imali poteškoća oko razumevanja jer Pamela ne govori francuski, glumica je istakla da joj je 18 godina mlađi izabranik pomogao da pobedi usamljenost.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Marija Trajković / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja