Najnovije vesti

NATAŠA JE UŽIVO UGOSTILA BIVŠEG MUŽA: Srđan je tad otkrio SOČNE DETALJE iz braka, a lepa voditeljka sad OTKRIVA zašto joj se GRLO STEGLO kad je ušao u studio! (VIDEO)
Foto: Printscreen

U DOBRIM ODNOSIMA

NATAŠA JE UŽIVO UGOSTILA BIVŠEG MUŽA: Srđan je tad otkrio SOČNE DETALJE iz braka, a lepa voditeljka sad OTKRIVA zašto joj se GRLO STEGLO kad je ušao u studio! (VIDEO)

Pop kultura

 Nataša Miljković ugostila je bivšeg supruga Srđana Timarova u svojoj emisiji, a sada je poverila da je imala veliku tremu jer je on stao pored nje. 

"Čudno je to. Bila sam sigurna da će sve biti sjajno, ali kada je trebalo da uđe u studio, steglo mi se grlo. Nije me ubila trema, nego tremetina. Valjda je to uvek tako kada želiš da nešto ispadne dobro, da nema isklizavanja ili preterivanja. Kada mešate privatno i profesionalno, to lako može da se desi", rekla je Nataša Miljković. 

foto: Printscreen

Svi se pitaju kako je uspela da ostane u dobrim odnosima sa  bivšim mužem. 

"Ne volim da dajem savete. Imam samo poruku: Budite dobri roditelji vašoj deci. I budite dobri ljudi. Onda je lako", bila je iskrena voditeljka, koja sa glumcem ima sina Lazara. 

Kada je tokom gosotvanja Nataša rekla kako je Srđan 12 godina molio da ga pozove u emisiju, on se našalio sa njom: 12 godina te znam, 7 godina zajedničkog života, dete smo pravili da me primetiš, tako da je moje pitanje za tebe, zašto me sad zoveš. 

Nametnulo se pitanje zašto ga je tek sad zvala. 

"Kao prvo, zato što je uradio nešto čega se grozio celi život: Ušao je u svet lajkova i fejvova, a kao drugo, svojim talentom i postignućem stvarno je zaslužio i bez Instagrama, ali nemojte to da mu kažete", rekla je kroz smeh Nataša. 

"Lista roditeljskih strahova najduži je spisak na svetu, ali zaista ne želim da plašim ni sebe ni druge. Moje dete hranim ljubavlju i zdravim odnosom prema životu i poštovanjem prema drugima i drugačijima. Od straha nema mnogo vajde",  rekla je Nataša. 

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...