NAJPLAĆENIJA MANEKENKA NA SVETU PRVI PUT PROGOVORILA O PREVARI I ŠOKIRALA: Nije lako kada saznate da vaš čovek čeka dete s bivšom
Foto: Profimedia

ISKRENA

NAJPLAĆENIJA MANEKENKA NA SVETU PRVI PUT PROGOVORILA O PREVARI I ŠOKIRALA: Nije lako kada saznate da vaš čovek čeka dete s bivšom

Pop kultura -

Jedna od najplaćenijih manekenki na svetu Žizel Bundšen po prvi put progovorila je o tome kako joj se svet srušio kada je saznala da njen sadašnji suprug Tom Brejdi očekuje dete sa bivšom devojkom.

Brejdi i Žizel imaju srećan brak i dvoje dece, ali na početku njihove ljubavi nisu sve stvari bile idealne. Sportista Tom Brejdi bio je u vezi sa Bridžet Mojnahan u period od 2004. do 2006. godine.

"Nakon dva meseca veze sa Tomom saznala sam da očekuje dete sa bivšom devojkom. Već sutradan sve novine su pisale o tome. Tada mi se svet preokrenuo", napisala je manekenka u svojoj knjizi "Lessons: My Path To A Meaningful Life".

Bridžet je ostala u drugom stanju s Brejdijem krajem novembra ili početkom decembra 2006. godine, a Žizel je Brejdija upoznala na sastanku na slepo upravo decembra te iste godine.

Uprkos svemu, manekenka nije napustila Toma u to vreme jer kako kaže, tada mu je bilo potrebno najviše ljubavi i podrške.

Danas, Tomov sin Džek iz prethodne veze ima 11 godina i često je deo njihove porodice što se može videti na njihovim privatnim fotografijama. Žizel kaže da ih je Džekovo rođenje inspirisalo da brzo zasnuju porodicu i obogate je novim članovima.

Par danas ima osmogodišnjeg sina Bendžamina i petogodišnju ćerku Vivijen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track