ISPRAĆAJ ZA KREMACIJU PREDRAGA EJDUSA: Mnogobrojne kolege i prijatelji uputili poslednje zbogom velikom glumcu (KURIR TV)
Foto: Ana Paunković

TUGA

ISPRAĆAJ ZA KREMACIJU PREDRAGA EJDUSA: Mnogobrojne kolege i prijatelji uputili poslednje zbogom velikom glumcu (KURIR TV)

Pop kultura -

Ispraćaj za kremaciju nedavno preminulog velikog srpskog glumca, Predraga Ejdusa, održao se u 16 časova na Novom groblju u Beogradu.

1 / 14 Foto: Ana Paunković

Porodica, žena Milica, ćerka Vanja i sin Filip primaju saučešće od mnogobrojnih prijatelja, Pecinih kolega glumaca i reditelja, kao i poštovaoca njegovog lika i dela. Kapela za kremaciju mala je da primi sve one koji žele da upute poslednje zbogom bardu glumišta.

foto: Ana Paunković

Tu su bili: Tihomir Stanić, Dragan Petrović Pele, Goran Marković, Anita Mančić, Igor Đorđević, Goran Sultanović, Dragan Petrović Pele, Anita Mančić, Igor Đorđević, Branko Cvejić, Miloš Šobajić, Boda Ninković, Radoš Bajić, Svetozar Cvetković, Gordan Kičić, Ceca Bojković, Miki Manojlović, Kokan Mladenović i Miodrag Krivokapić i drugi.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, Predrag Ejdus preminuo je u 72. godini 28.septembra posle duge i teške bolesti.

1 / 11 Foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Uplakane kolege izjavile su saučešće porodici legendarnog glumca. Ćerka pokojnog glumca Vanja se držala dostojanstveno i trudila se da ne plače.

"Samo čelični čovek kao što je bio Peca može da igra sve te maestralne uloge uz sve teškoće života kroz koje je prolazio a sve sa lakoćom i uživanjem. Njegovim odlaskom ostala je velika praznina u srcu našeg pozorišta", rekao je Branko Cvejić.

Kurir.rs, Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track