JEDVA JE ČEKAO DA JE UPOZNA, ALI JE POSLE 6 MESECI PUKLA TIKVA: Srpska glumica prošla je kroz buran raskid sa poznatim košarkašem! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

EVO KO JE U PITANJU

JEDVA JE ČEKAO DA JE UPOZNA, ALI JE POSLE 6 MESECI PUKLA TIKVA: Srpska glumica prošla je kroz buran raskid sa poznatim košarkašem! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Jovana Stojiljković osim zbog svojih uloga punila je medijske stupce i zbog svog ljubavnog života, koji je svakako obeležila veza sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem.

Jovana Stojiljković i Bogdan Bogdanović upoznali su se prošle godine na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a emocije među njima odmah su planule.

Kad je prvi put video Stojiljkovićevu, Bogdanović je poželeo da je upozna, pa je zamolio sadašnju suprugu svog kolege da mu pomogne u tome. Ubrzo su otpočeli romansu, a zatim zajedno otputovali i na letovanje.

Budući da su delovali kao zaljubljen i skladan par, mnoge je začudio iznenadni raskid koji se dogodio u decembru 2017. godine. Kako se navodilo, prijatelji su Jovanu nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je tako nešto predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli. O krahu veze nikada nisu želeli da govore javno, a Jovana se nakon toga posvetila karijeri.

foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track