Najnovije vesti

BIVŠA ŽENA EROSA RAMACOTIJA PROGOVORILA O PAKLU U SEKTI: Živela sam kao u bajci, a onda su počeli da mi ZATEŽU OMČU OKO VRATA! Ubedili su me da sam bila žena nemačkog SS-ovca, nisam imala seks godinama, a onda su...
Foto: Profimedia

Ratnici svetlosti

BIVŠA ŽENA EROSA RAMACOTIJA PROGOVORILA O PAKLU U SEKTI: Živela sam kao u bajci, a onda su počeli da mi ZATEŽU OMČU OKO VRATA! Ubedili su me da sam bila žena nemačkog SS-ovca, nisam imala seks godinama, a onda su...

Pop kultura

"Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru, koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala je brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u bedi i siromaštvu. Bila je to kazna za izdaju.

Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da sam to bila u prošlom životu i da na plećima nosim tu krivicu", kaže Mišel Hunciker, voditeljka i nekadašnja supruga italijanskog pevača Erosa Ramacotija u intervjuu koji je ovog leta dala u jednom kafiću u Milanu novinaru nemačkog lista "Štern".

Verovala je i u to da je u prošlom životu bila supruga bivšeg nemačkog SS-ovca, ali nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, zato što se čak i pica pravi od "demonovih sastojaka". Otkriva da godinama "nije imala seks", i da je uvek neko bio pored nje da je kontroliše. Četiri godine nije komunicirala s majkom i starim prijateljima. Uništili su joj brak s Ramacotijem i oduzeli mnogo novca.

"Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak" kaže Hunciker, koja je skoro šest godina provela u sekti "Ratnici svetlosti".

Sredinom 90-tih godina prošlog veka Mišel je imala 18 godina i radila je kao model. U Italiji je bila poznata sa reklamnog plakata. Zabavljala se s Ramacotijem, u koga je bila zaljubljena do ušiju. Godine 1996. rodila im se ćerka Aurora, a dve godine kasnije su se venčali.

"Živela sam u bajci", kaže ona.

Međutim, ožiljci iz detinjstva su ostavili traga. Roditelji su se razveli, otac, koga je obožavala, počeo je da pije i izgubila je kontakt s njim.

"Eros je bio divan, sve je činio za mene, ali je često bio na turneji, a ja sam ostajala sama kod kuće", otkriva.

Mučile su je sumnje i pitanja s kojima se suočavamo u 20-tim godinama. A onda je počela da joj opada kosa, pa je zatražila pomoć žene po imenu Klelija, tzv. prana terapeutkinje.

"Bila je blaga i lepa i slušala me je. Imala sam osećaj da me otac ne voli", kaže Mišel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finalmente primavera.....??? #attentiaquelledue @therealauroragram #motherdaughter ❤️❤️❤️

Објава коју дели Michelle Hunziker (@therealhunzigram) дана

"Klelija je to iskoristila. Čule su se deset puta dnevno. Kosa je prestala da mi opada. Klelija mi je rekla da prestanem da pušim i ja sam prestala. Imala sam nekoga da me sasluša", kaže Mišel.

Kada je posetila Kleliju, u njenom stanu je bilo još 20 ljudi. Tamo je saznala za tzv. "chanelling" (komuniciranje s mrtvima preko kanala).

"Klelija nas je učila da smo izabrani zato što imamo sreću da spasemo svoje duše i da nam duše umrlih šalju poruke kroz kanal", kaže ona.

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole, jer mogu samo da mi naude", otkriva. Ispričala joj je da je Ramacoti u prošlom životu bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo.

"Moj muž je odavno gajio sumnje prema Kleliji i njenoj sekti. Jednog dana me je stavio pred svršen čin: Ili oni, ili ja. Hunciker se odlučila za novu "porodicu".

U to vreme je postala poznata i u Nemačkoj - kao voditeljka u prvoj sezoni programa "Nemačka traži superzvezdu". Oduševila je publiku svojim osmehom, ubirala aplauze. Otkuda osećaj da je nevoljena?

"Nije to tako jednostavno. Publika nije bila tu kada sam uveče bila sama kod kuće. Publici nisam mogla da ispričam ono što mogu da ispričam nekome ko me voli", objašnjava ona.

Danas ima 41. godinu, udata je za Tomaza Trusardija, naslednika i šefa modnog koncerna "Trusardi", s kojim ima dve ćerke.

Čini se da sada zna šta je ljubav, ali ranije nije bilo tako: kao 17-godišnjakinja je došla u Milano, postala manekenka, zatrudnela u 19. Od vremena u sekti prošle su godine i kaže da nema nameru da ih tuži. Klelija i udruženje živeli su od njenog novca, bili su njena agencija, čak su joj odredili Klelijinog sina za dečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reunited with my baby on a sunny day. What else??

Објава коју дели Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) дана

"Ali nikoga ne mogu da tužim, jer sam i sama odgovorna za to što sam im se pridružila. Bila sam mlada i naivna", kaže ona.

Godine 2006. više nije mogla da izdrži:

"U sekti je bilo sukoba i zavisti. Počeli su da me kažnjavaju zato što ne funkcionišem, izolovali su me. Kao kad narkomanu uskrate drogu", objašnjava.

Bila je toliko očajna da je napustila sektu.

"Rekli su mi da ću umreti ako odem. Verovala sam im, ali u tom trenutku mi je bilo svejedno, htela sam da budem s ćerkom, makar posle toga i umrla", kaže ona.

Kurir.rs/Blic/Foto Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...