2 GODINE JE BILA U BRAKU SA NJIM: Oženio se bivši muž vojvotkinje Megan, a tek kad čujete ko je mladin otac! BOLJE JE PROŠAO
Foto: Profimedia

NIJE MNOGO ČEKAO

2 GODINE JE BILA U BRAKU SA NJIM: Oženio se bivši muž vojvotkinje Megan, a tek kad čujete ko je mladin otac! BOLJE JE PROŠAO

Pop kultura -

Glumac Trevor Engelson (41), bivši suprug vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, venčao se nutricionistkinjom Trejsi Karlend (32), na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji.

Engelson je svoju izabranicu, inače ćerku bankara multimilionera, zaprosio samo dve nedelje posle venčanja princa Harija i Megan Markl, iako su u tom trenutku bili samo sedam meseci.

foto: Profimedia

Svadbena ceremonija je održana u privatnoj vili u Hiden Hilsu, Kalifornija, u blizini doma Kim Kardašijan i Kanjea Vesta.

Za razliku od skromnog venčanja sa Trejsi, svada Engelsona i Megan Markl trajala je čak četiri dana! Venčali su se na plaži na Jamajci pred 100 zvanica.

Megan je Trevora upoznala 2004. godine, pre nego što se proslavila u seriji "Suits". Zabavljali su se šest godina pre nego što su se verili. Posle dve godine braka saopštili su da se razvode zbog "nepremostivih razlika". Krahu braka doprinela je i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije, a Engelson je ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Agencije/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track