Najnovije vesti

GLUMAC JE PONOVO SAM: Ben Aflek raskinuo sa zečicom
Foto: Profimedia

krah

GLUMAC JE PONOVO SAM: Ben Aflek raskinuo sa zečicom

Pop kultura

Ben Aflek stavio je tačku na vezu sa 24 godine mlađom Plejboj zečicom Šonom Sekston, nakon što su zajedno bili na putovanju.

Popularni glumac dugo se već bori sa alkoholizmom, a nakon što je napustio rehabilitacioni centar u Malibuu, Ben je odlučio da proslavi oporavak. On je s devojkom Šonom otputovao u Montanu, gde je uživao u svežem vazduhu i prirodi i time obeležio 40 dana bez čašice alkohola.

foto: Profimedia

Samo nekoliko dana kasnije Pejdž Siks je objavio da su glumac i manekenka naprasno raskinuli, a donedavno se činilo da su uspeli da spasu svoju ljubav nakon turbulencija.

foto: Profimedia

Nije poznato da li je par raskinuo zbog Aflekove bivše supruge, glumice Dženifer Garner, s kojom je bio 12 godina, sve do prošle godine.

foto: profimedia

Dženifer se nije dopala nova izabranica bivšeg muža, koju navodno krivi za česta Benova pijanstva.

Glumac i manekenka do sada se nisu oglasili povodom raskida, a nedavno se zvezda filma "Armagedon" javno obratio fanovima nakon oporavka: - Ove nedelje obeležio sam 40 dana u centru za lečenje od zavisnosti od alkohola i ostajem pod pažnjom i van bolnice. Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da iskažem. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti sa drugima.  

Kurir.rs/ Marija Trajković/  Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...