GLUMAC JE PONOVO SAM: Ben Aflek raskinuo sa zečicom
Foto: Profimedia

krah

GLUMAC JE PONOVO SAM: Ben Aflek raskinuo sa zečicom

Pop kultura -

Ben Aflek stavio je tačku na vezu sa 24 godine mlađom Plejboj zečicom Šonom Sekston, nakon što su zajedno bili na putovanju.

Popularni glumac dugo se već bori sa alkoholizmom, a nakon što je napustio rehabilitacioni centar u Malibuu, Ben je odlučio da proslavi oporavak. On je s devojkom Šonom otputovao u Montanu, gde je uživao u svežem vazduhu i prirodi i time obeležio 40 dana bez čašice alkohola.

foto: Profimedia

Samo nekoliko dana kasnije Pejdž Siks je objavio da su glumac i manekenka naprasno raskinuli, a donedavno se činilo da su uspeli da spasu svoju ljubav nakon turbulencija.

foto: Profimedia

Nije poznato da li je par raskinuo zbog Aflekove bivše supruge, glumice Dženifer Garner, s kojom je bio 12 godina, sve do prošle godine.

foto: profimedia

Dženifer se nije dopala nova izabranica bivšeg muža, koju navodno krivi za česta Benova pijanstva.

Glumac i manekenka do sada se nisu oglasili povodom raskida, a nedavno se zvezda filma "Armagedon" javno obratio fanovima nakon oporavka: - Ove nedelje obeležio sam 40 dana u centru za lečenje od zavisnosti od alkohola i ostajem pod pažnjom i van bolnice. Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da iskažem. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti sa drugima.

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track