Najnovije vesti

ENRIKE IGLESIJAS O TAJNAMA IZ SPAVAĆE SOBE: Ana i ja imamo više seksa otkako smo dobili decu!
Foto: profimedia

iskren

ENRIKE IGLESIJAS O TAJNAMA IZ SPAVAĆE SOBE: Ana i ja imamo više seksa otkako smo dobili decu!

Pop kultura

Enrike Iglesijas priznao je da već deset meseci, otkako su on i njegova nevenčana supruga Ana Kurnjikova postali roditelji blizanaca Nikolasa i Lusi, ima više seksa nego ranije.

Slavni latino pevač je prvi put otkrio tajne iz svoje spavaće sobe u intervjuu za San, a posebnu pažnju izazvao je njegov odgovor u kojem je istakao da su sin i ćerka podgrejali strasti u krevetu koji deli s nekada najlepšom teniserkom na svetu. "Imamo više seksa nego ranije, naš seksualni život se nije umanjio. Sa sigurnošću kažem da nam ne nedostaje seksa", izjavio je pevač. Enrike se osvrnuo i na roditeljstvo, koje ga je promenilo. "Kao i svaki drugi par, prolazimo kroz uspone i padove i nije sve uvek savršeno. Ali upravo zbog toga je i savršeno. Neverovatno je gledati Anu kao majku, divna je."

foto: Profimedia

Početkom ovom meseca pevač je krenuo na turneju po Velikoj Britaniji, a brigu o deci prepustio je Kurnjikovoj, koja se bebama maksimalno posvetila. Inače, Enrike i Ana su se upoznali još 2001. godine, kad su i započeli vezu. Od tada su nerazdvojni, ali se još uvek nisu venčali. "Nikad nisam pridavao značaj braku. Možda zato što sam dete razvedenih roditelja, ali ne smatram da nekog više volite zbog jednog parčeta papira. Ono što je važno jeste kakav si roditelj, a ne bračni partner", rekao je u jednom intervjuu pevač.

U decembru prošle godine dobili su blizance i tim saopštenjem šokirali javnost. Naime, niko nije znao da je Kurnjikova trudna, a ona se trudila da izbegava sva javna dešavanja u tom periodu kako bi njeno drugo stanje ostalo tajna.

foto: Printskrin/Instagram

Hulio Iglesijas nije video snajku Anu nisam upoznao

Enrikeov otac, čuveni pevač Hulio Iglesijas, nije upoznao snajku. "Moram da priznam da se nikad nisam sreo sa Anom. Moja supruga i Enrikeova braća su je upoznali, ali ja nisam", rekao je Hulio, ali nije objasnio zašto za 17 godina do njihovog susreta nije došlo.

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...