MOŽDA JE PRINCEZA, ALI NIJE CVEĆKA: Udala se mala od skandala! Posle Harija, poslednja buntovnica kraljevske porodice  Evgenija izgovorila sudbonosno DA! (FOTO)
Foto: Profimedia

venčanje iz snova

MOŽDA JE PRINCEZA, ALI NIJE CVEĆKA: Udala se mala od skandala! Posle Harija, poslednja buntovnica kraljevske porodice Evgenija izgovorila sudbonosno DA! (FOTO)

Pop kultura -

Princeza Evgenija udala se za Džeka Bruksbenka, ali zbog svoje burne prošlosti više puta se nalazila u centru skandala.

Do sada je bila neprimetna i svetu nebitna, ali princeza Evgenija (28), bila je prava kraljevska buntovnica.

Pre nekoliko godina njenu porodicu pratio je veliki seks skandal čiji su glavni akteri bili Evgenijini roditelji princ Endru (58), drugi sin kraljice Elizabete, i Sara Ferguson (58). Iako razvedeni, oni su poznati po ispadima od kojih cela kraljevska porodica strahuje.

foto: Profimedia

Sara i Endru se poznaju ceo život i odrasli su zajedno. Iz drugarstva se rodila ljubav, zatim se desio brak. Samo godinu dana od njihovog venčanja isplivale su erotske fotografije obnažene Sare Ferguson kako joj nepoznati muškarac, za kojeg se kasnije ispostavilo da je finanskijski savetnik Džon Brajan, sisa prste na nogama.

foto: Profimedia

"Samo mi je sisao prste, ništa se nije dogodilo. Barem nisam snimila pornić", bio je Sarin komentar, koja nije shvatila zašto se diže prevelika fama oko fotografija. Ni princ Endru nije bio "cvećka", s obzirom na to da je uhvaćen kako ima seks sa maloletnicom. Posle svih skandala, par je odlučio da se raziđe 1996. godine posle deset godina braka. Zanimljivo je da su, uprkos razvodu, nastavili da žive na istom imanju. Princ Endru se preselio u rezidenciju svoje babe, a Sara je kupila kuću odmah do prinčeve.

Inače, princ Hari, takođe poznat po aferama i skandalima, skrasio se u maju ove godine obavezujući se na večnu ljubav glumici Megan Markl.

foto: Profimedia

Kurir.rs, 24sata / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track