DRAGANOVA LJUBAV BILA JOJ JE NAJVEĆI LEK! POSLEDNJI INTERVJU MILENE DRAVIĆ: Za moju BOL znali su samo moji najbliži!
Foto: Dragana Udovičić

preminula

DRAGANOVA LJUBAV BILA JOJ JE NAJVEĆI LEK! POSLEDNJI INTERVJU MILENE DRAVIĆ: Za moju BOL znali su samo moji najbliži!

Pop kultura -

Glumica Milena Dravić preminula je u 79.godini života u Kliničko bolničkom centru Bežanijska kosa.

Ona se 2007. godine borila hrabro s karcinomom dojke. Za to znali su, kako je jednom prilikom navela, samo najbliži prijatelji, porodica i kolege.

Osam godina kasnije gostujući u jednoj emisiji progovorila je o tom teškom periodu javno, a svog voljenog supruga istakla kao osobu čija joj je prusutnost i briga najviše pomogla, te doprinela pozitivnom ishodu.

foto: Dragana Udovičić

"Dvadeset četiri dana nakon operacije stala sam na pozorišnu scenu i odigrala predstavu 'Lari Tompson - tragedija jedne mladosti'. Nastavila sam odmah s poslom, nisam htela da se osvrćem na ono kroz šta sam prošla. Tako mi je bilo lakše, znala sam da samo na taj način mogu dalje", rekla je ona kod Ivana Ivanovića, pa nastavila: "Trebalo je smoći snage.

Nisam smela da se sapletem, kako zbog mnogih žena koje se suočavaju sa istim problemom, tako i zbog sebe. Nisam želela ničije sažaljenje, najmanje svoje. Ljudi su skloni da se u takvim situacijama prepuste toj vrsti osećanja misleći da će im tako biti bolje. Najgora varijanta je svojim problemima opterećivati okolinu.

Za moje zdravstvene probleme znali su samo moji najbliži, suprug, brat Rade i najintimniji prijatelji. Kolege iz 'Larija Tompsona' bile su uz mene, nisu hteli da skidamo predstavu s repertoara", izjavila je Milena i istakla da je njen suprug sa njom "prošao kroz sve faze bolesti i da je umnogome doprineo da ishod borbe bude pozitivan".

foto: Printscreen/ Youtube

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track