Najnovije vesti

MINISTAR KULTURE VUKOSAVLJEVIĆ POTRESEN ZBOG SMRTI LEGENDARNE MILENE: Osvojila nas je šarmom, ljupkošću i dobrotom! Njen odlazak je poput smrti nekoga bliskog...
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

poslednji pozdrav

MINISTAR KULTURE VUKOSAVLJEVIĆ POTRESEN ZBOG SMRTI LEGENDARNE MILENE: Osvojila nas je šarmom, ljupkošću i dobrotom! Njen odlazak je poput smrti nekoga bliskog...

Pop kultura

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević uputio je povodom smrti glumice Milene Dravić telegram saučešća sledeće sadržine:

"Potresen tužnom vešću u ime Ministarstva kulture i informisanja i u svoje lično ime izražavam duboko i iskreno saučešće zbog smrti Milene Dravić njenoj porodici, prijateljima, kolegama i Udruženju dramskih umetnika Srbije. Milena Dravić je drugo ime za jednu veliku epohu domaćeg filma. Glumica jedinstvenog lirskog senzibiliteta u ranim ulogama, ali i zrelih karakternih dramskih i komičnih ostvarenja, osim na filmu, i na televiziji i u pozorištu. Osvajala je šarmom, ljupkošću i dobrotom. Bila je zvezda, ali uvek skromna i neposredna. Siguran sam da se vest o njenom odlasku u svim našim domovima, kod generacija njenih iskrenih privrženika, doživljava kao gubitak nekog bliskog."

foto: Dragana Udovičić

Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a kako Kurir nezvanično saznaje, ona je svoje poslednje dane provela daleko od budnih očiju javnosti, u tišini bolničke postelje.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...