PO DRUGI PUT ISPROŠENA: Ledi Gaga se verila 17 godina starijim muškarcem, a zavrteće vam se u glavi od cene dijamantskog prstena! (FOTO)
Foto: Profimedia

svadba

PO DRUGI PUT ISPROŠENA: Ledi Gaga se verila 17 godina starijim muškarcem, a zavrteće vam se u glavi od cene dijamantskog prstena! (FOTO)

Pop kultura -

Ledi Gaga se verila sa svojim 17 godina starijim izabranikom Kristijanom Karinom.

Pop zvezda, iako se trudila da detalje svoje veze drži dalje od očiju javnosti, ipak se oglasila nakon što je zaprošena po drugi put. Pevačica je potvrdila da je prihvatila verenički prsten od agenta za talente. Tračevi o njihovom odnosu počeli su još prošle godine u februaru, a njih dvoje nikad nisu javno pričali o svojoj romansi. Par je nekoliko puta uslikan zajedno, ali se ni tad nije oglasio.

foto: Profimedia

Ledi Gaga je na dodeli nagrada magazina El "Žene u Holivudu" održala govor u kojem je prvi put pomenula svog verenika. Nakon što joj je nagradu uručila Dženifer Lopez, Gaga je s bine zahvalila bliskim ljudima.

"Hvala svim mojim voljenima. Svima za stolom pet. Mom vereniku Kristijanu. Svima bližnjima koji se brinu o meni svakog dana", rekla je Gaga i time potvrdila da je svoj odnos s dečkom podigla na viši nivo.

Tom prilikom pevačica je pokazala ogroman dijamantski prsten od 400.000 dolara.

Podsetimo, kontroverzna 32-godišnja plavuša već je jednom bila verena. Pre dve godine ona je rekla "da" svom tadašnjem dečku Tejloru Kiniju. Američki glumac je zaprosio pevačicu, ali su nedugo zatim stavili tačku na svoju vezu. Iako su fanovi navijali da ih vide pred oltarom, par je raskinuo veridbu i rastao se nakon pet godina zabavljanja.

foto: Profimedia

Kurir. rs / Marija Trajković / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track