POSLE RASKIDA PODELILI IMOVINU: Ariani pripala svinja, a evo šta je ostalo njenom bivšem vereniku!
Foto: Profimedia

hit

POSLE RASKIDA PODELILI IMOVINU: Ariani pripala svinja, a evo šta je ostalo njenom bivšem vereniku!

Pop kultura -

Ariana Grande raskinula je veridbu s komičarom Pitom Dejvidsonom. Njih dvoje su tom prilikom rasporedili imovinu koju su stekli tokom zajedničkog života.

Popularna pevačica rešila je da stavi tačku na vezu s Dejvidsonom proteklog vikenda, a navodno je razlog za takvu njenu odluku smrt Arijaninog bivšeg dečka, repera Malkolma Milera. U medijima se šuška da je mogući razlog rastanka i Pitova zavisnost od narkotika, jer se nedavno vratio konzumiranju marihuane.

foto: Profimedia

Arijana je vratila Pitu prsten kojim ju je verio, a koji vredi 100.000 dolara. Prsten je unikatan zato što je napravljen isključivo za pop zvezdu, a na njemu je rađeno nekoliko nedelja. Dok su još bili u velikoj ljubavi, bivši par je kupio i ljubimca, svinju koju su nazvali Smalz. Novog "člana porodice" Dejvidson je toliko zavoleo da ju je istetovirao na grudima. Sada, nakon što su se razišli, pevačica je prisvojila mezimca, što je njemu veoma teško palo.

Inače, ljubavni par se u junu verio, a odlučili su i da žive zajedno. Oni su se uselili u luksuzan stan od 16 miliona dolara, a svoju ljubav obeležili su i na svojim telima, tetovažama koje su jedno drugom posvetili. "Shvatili su da je planiranje venčanja bilo prebrzo. To nije ono što ona sada želi", rekao je izvor za Pipl, a takođe je i dodao da je moguće da nastave vezu. Pit je krajem prošle nedelje obrisao sve naloge s društvenih mreža i nije se oglašavao.

Podsetimo, Miler i muzička zvezda bili su u vezi dve godine, a potom raskinuli u maju ove godine. Reper je preminuo u 26. godini od posledica predoziranja, a navodno je sebe odveo u smrt zbog depresije. Nije mogao da se pomiri sa činjenicom da njegova najveća ljubav ima novog izabranika. Arijana se samo mesec dana od njihovog rastanka verila sa Pitom Dejvidsonom. Pevačicu su Milerovi fanovi optuživali da je odgovorna za njegov prerani odlazak.

foto: Profimedia

Kurir. rs / Marija Trajković / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track