UPRAVNI ODBOR NARODNOG POZORIŠTA POTVRDIO PISANJE KURIRA: Novac za Nečistu krv potrošen u Grčkoj! Jug Radivojević neće da nasledi Hubača
Foto: Zorana Jevtić

afera teatar

UPRAVNI ODBOR NARODNOG POZORIŠTA POTVRDIO PISANJE KURIRA: Novac za Nečistu krv potrošen u Grčkoj! Jug Radivojević neće da nasledi Hubača

Pop kultura -

Upravni odbor Narodnog pozorišta u Beogradu zaključio je na sednici održanoj pre dva dana da je novi direktor Drame umesto smenjenog Željka Hubača reditelj Jug Radivojević.

- Hubač je preuzeo rešenje i potpisao aneks ugovora o radu kojim se premešta na mesto dramaturga, što je učinio i Jug Radivojević za mesto direktora Drame, uz konstataciju da je poznati reditelj naknadno poslao imejl upravniku o povlačenju s tog mesta. Zato UO konstatuje da "za sada nije na pravni način odbio rešenje" - stoji u saopštenju na sajtu nacionalnog teatra.

foto: Dragana Udovičić

Radivojević za Kurir kaže da stoji pri svojoj odluci da neće da sedne u Hubačevu fotelju.

- Sve što sam imao, rekao sam u saopštenju izdatom pre nekoliko dana. Danas stižem u Beograd, rešićemo preostale formalnosti u vezi s mojom ostavkom - poručio je za Kurir Radivojević, koji je boravio u Liverpulu, gde je pratio učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Tokom dana njegovu ostavku je prihvatio upravnik Dejan Savić.

Upravni odbor Narodnog pozorišta razmatrao vanredno stanje u kući i samo je potvrdio pisanje Kurira da je novac namenjen za premijeru "Nečiste krvi" potrošen u Grčkoj i Italiji.

Kurir/ Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja