ADRIA MEDIA GROUP SA STEFANOM BUZUROVIĆEM I JELENOM GAVRILOVIĆ NA SAJMU MEDIJA: Glumica baš imala sreće kad je birala dečka! EVO ZAŠTO (KURIR TV)
Foto: Printscreen Kurir Tv

UZBUDLJIVO

ADRIA MEDIA GROUP SA STEFANOM BUZUROVIĆEM I JELENOM GAVRILOVIĆ NA SAJMU MEDIJA: Glumica baš imala sreće kad je birala dečka! EVO ZAŠTO (KURIR TV)

Pop kultura -

Zvezde popularne serije koja se emituje na TV Prva naći će se u vrućim stolicama Kurir live studija direktno sa Sajma medija.

U razgovoru sa našim domaćinom otkriće tajne sa snimanja, ali i u kakvom su odnosu Tatjana i Pavle, odnosno Jelena Gavrilović i Stefan Buzurović u privatnom životu.

"Ko više laže? Mrtva trka", priznaju Tatjana i Pavle, ali u privatnom životu ističu da nije baš tako.

foto: Kurir

"Ja uvek kažem kako ništa nisam popio i uvek se kući vraćam za pola sata", kaže Stefan, na šta se šarmantna Jelena nadovezala priznanjem: "Ja lažem oko toga koliko sam pojela. I kako od ponedeljka krećem s dijetom".

U domu Stefana Buzurovića "Istine i laži" postale su porodični ritual, dok Jelena uglavnom prati putem društvenih mreža "dokle je serija stigla" s emitovanjem.

foto: Printscreen

Gavrilovićeva takođe nije krile da je u srećnoj vezi.

"Jako je teško naći partnera koji može da se zabavlja sa glumicom. Imala sam sreće ovog puta", javno je progovorila o ljubavnom životu Jelena te objasnila kako njen dečko podnosi duga snimanja serije.

Kurir/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track