ONA JE ĆERKA ANICE DOBRE I NJENA LEPOTA JE OPČINILA SRBIJU: Sad je otkrila u kakvom je odnosu sa mamom i zašto mora sve da bude tako TEŠKO (FOTO)
Foto: Printscreen/Prva

PRIVATNO I POSLOVNO

ONA JE ĆERKA ANICE DOBRE I NJENA LEPOTA JE OPČINILA SRBIJU: Sad je otkrila u kakvom je odnosu sa mamom i zašto mora sve da bude tako TEŠKO (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić, uvelikon korača u svetu glume. Ona trenutno zajedno sa mamom igra u seriji "Koreni", a nedavno su se našle zajedno i na daskama koje život znače u predstavi "Hipnoza jedne ljubavi".

Međutim, Mini zbog toga baš i nije bilo lako.

foto: Printscreen/Prva

"To nije nešto što je trebalo da bude, već se prosto desilo zato što sam zamenila Ninu Janković. Bilo je čudno isprva, možda nije dobro kombinovati poslovno i privatno...", rekla je MIna Sovtić u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

Njih dvoje su je potom upitali zar nije privilegija igrati sa majkom na sceni, a ujedno i sa profesorom, s obzirom na to da u predstavi igra i Dragan Petrović Prele u čijoj je Mina klasi.

foto: Stefan Jokić

"S jedne strane mi je bilo vrlo lako, tu su sve Peletovi studenti sa kojima igram, mi jesmo na taj način ekipa i osećamo se kao porodica, teže je zato što postoji taj privatan odnos koji mora da skine i nadam se da smo uspele. Publika će najbolje reći", objasnila je Mina Sovtić.

? #debeliBarty #volimonogkomehrani

Објава коју дели Mina Sovtic (@knife_afterdark) дана

Kurir.rs/Foto Ptintscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track