DEMI MUR U LJUBAVI SA MLADOM BEOGRADSKOM STILISTKINJOM? Već 2 godine kriju od javnosti STRASTVENU VEZU! A evo šta STALNO rade zajedno (FOTO)
Foto: Profimedia

NE ODVAJAJU SE

DEMI MUR U LJUBAVI SA MLADOM BEOGRADSKOM STILISTKINJOM? Već 2 godine kriju od javnosti STRASTVENU VEZU! A evo šta STALNO rade zajedno (FOTO)

Pop kultura -

Američka glumica Demi Mur navodno je već neko vreme u ljubavnoj vezi s mladom beogradskom stilistkinjom Mašom Mandžukom.

Mur je tokom poslednjih nekoliko nedelja više puta viđena u društvu Manžduke, a neki izvori, uključujući i američki Radar Online, navode da njih dvoje navodno zajednički brinu o Mandžukinoj dvogodišnjoj ćerki Rumi.

foto: Profimedia

Glumica i stilistkinja u vezi su već dve godine, ali da su je do nedavno uspešno skrivali od javnosti. Murova je navodno u svoj automobil stavila u sedištu za dete, a Mandžuka je prošli Božić provela u društvu Mur, njenih ćerki Rumer, Talula i Skot te glumičinog bivšeg muža glumca Brusa Vilisa.

Srpski su mediji prošle godine pisali da su Murova i Mandžuka posetili Beograd i da su se dobro provele na jednom od beogradskih splavova.

"U subotu smo svirali i za Demi Mur. Došla je u većem društvu, u kojem je bila i njezina prijateljica Maša (Mandžuka). Bili su odlično raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, a one su celo vreme plesale", rekao je tada Toma Panters, član grupe 'Blek Panters'.

Kurir.rs/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track