SVET BRUJI O SRPKINJI KOJU VOLI DEMI MUR: Devojka slavne glumice ima dete sa OVIM EKSCENTRIČNIM SRBINOM! A bio je lud za ovim KVIZOM (FOTO)
Foto: Profimedia

MAŠA VASPITAVA ĆERKICU ZAJEDNO SA GLUMICOM

SVET BRUJI O SRPKINJI KOJU VOLI DEMI MUR: Devojka slavne glumice ima dete sa OVIM EKSCENTRIČNIM SRBINOM! A bio je lud za ovim KVIZOM (FOTO)

Pop kultura -

Vest da je Demi Mur posle tri propala braka u vezi sa ženom srpskog porekla uzburkala je kako svetsku tako i domaću javnost.

Slavna glumica navodno je već skoro tri godine u vezi sa Mašom Mandžukom, modnom stilistkinjom srpskog porekla. Demi se zajedno sa Mašom stara o njenoj ćerkici Rumi Lou, koju je Mandžuka dobila pre dve godine sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre četiri godine srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

foto: Profimedia

Ovaj uspešni Srbin otisnuo se u beli svet posle završenih studija sociologije u Beogradu i školovanje nastavio u Holandiji, gde i danas živi.

Kako je jednom prilikom izjavio za srpske medije, modom je počeo da se bavi kako bi pobegao od narkomanije.

"Ja sam odrastao devedesetih godina, a to nisu bile srećne godine za detinjstvo. U modu sam pobegao od narkomanije jer je većina mojih prijatelja tada imala problem sa drogom. Da bih ubio vreme i radio nešto konstruktivno umesto destruktivno ja sam počeo da se bavim modom", izjavio je Bogomir i objasnio poreklo svog neobičnog imena i prezimena.

"Ime sam dobio po svom dedi, tačnije po dedinom bratu koji se zvao Bogomir Doringer. Bio je sin iz mešovitog braka između Austrijanca i moje prababe".

Osim što se bavi modom i umetnošću, Bogomir se ranije pojavljivao na televiziji. Pre 13 godina gledali smo ga u filmu "Mi nismo anđeli 2" gde je dobio epizodnu ulogu, a 2004. godine pojavio se u kvizu "Ruski rulet".

Kurir.rs/Blic/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track