AKO DŽONI KAŽE, ONDA NI JA NISAM RADE ŠERBEDŽIJA: Glumac odgovorio na prozivke Štuliću
Foto: Printscreen/ Youtube, Dragana Udovičić

Reagovanje

AKO DŽONI KAŽE, ONDA NI JA NISAM RADE ŠERBEDŽIJA: Glumac odgovorio na prozivke Štuliću

Pop kultura -

Glumac Rade Šerbedžija nazvao je svoju koncertnu turneju po Srbiji "Meni se, dušo, od tebe ne rastaje", po čuvenim stihovima pesme Branimira Džonija Štulića, u čast njihovog prijateljstva i saradnje. Međutim, to je izazvalo revolt kod nekadašnjeg frontmena Azre.

Štulić je demantovao sve što je Rade rekao i istakao da "taj kazandžija mračno laže" i da mu nije napisao nikakvu pesmu za predstavu "Hrvatski slavuj". Konačno se oglasio i glumac u kratkoj izjavi za N1.

- Ako Džoni kaže da se nismo družili, onda se nismo družili. I nismo šetali zagrebačkom Ilicom, i nije bio na rođendanu mog sina, i nije me nikada zvao na svoj koncert u Dubrovniku. I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pevali "Jano, mori, Jano, mori, Jano, dušo", onda nismo pevali pesme i crno vino nikada zajedno pili, ako on tako kaže.

foto: Kurir/Ljubomir Radanov

A ja kažem: Otkad sam upoznao Džonija, zavoleo sam njegove pesme, sve to vreme osećao sam prema njemu lepo i iskreno prijateljstvo. Žao mi je ako je to bilo samo sa moje strane. I dalje ću voleti njegove pesme, jer one se ne mogu nego voleti - poručio je Šerbedžija.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track