POZNATA GLUMICA ULAZI U RIJALITI: Život ju je bacio na dno, povukla se iz medija zbog skandala, a sada će biti DANONOĆNO pred kamerama! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

neočekivano

POZNATA GLUMICA ULAZI U RIJALITI: Život ju je bacio na dno, povukla se iz medija zbog skandala, a sada će biti DANONOĆNO pred kamerama! (FOTO)

Pop kultura -

Mišu Barton obožavali ste da gledate u popularnoj seriji "Okrug Oranž", gde je bila slatka i ljupka Marisa, a oko nje su se otimali muškarci. Međutim, život ovu plavušu nije mazio, te je često imala psihičke probleme, ali i različite skandale tokom karijere.

Onaj je odlučila da se povuče iz medija, a onda je javnost uzdrmala šokantna vest. Miša Barton ulazi u rijaliti.

Ona je glumila u dve sezone poznate serije, a u trećoj je rešila da se povuče i posveti svojoj glumačkoj karijeri, ali i da uživa u životu. Međutim, dogodile su joj se nemile stvari koje su glumicu bukvalno bacile na dno života.

Život mlade glumice krenuo je nizbrdno početkom ove godine kada ju je policija pronašla u užasnom stanju u dvorištu kuće u kojoj živi.

Završila je u bolnici, a onda joj se dogodila druga užasna stvar:

"Moji najveći strahovi su se ostvarili, jer me je neko, koga sam volela i kome sam verovala, snimao u najintimnijem trenutku, bez moje volje i znanja. A onda se desilo nešto još gore od toga. Sada neko pokušava da proda te snimke i fotografije. Želela sam da sebi oduzmem život kada sam saznala".

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track