POLICIJA JE UPALA DA ME HAPSI: Miodrag Radonjić za Kurir o incidentu na snimanju UBICA MOG OCA 3
Foto: Dragan Kadić

intervju sa inspektorom Zoranom

POLICIJA JE UPALA DA ME HAPSI: Miodrag Radonjić za Kurir o incidentu na snimanju UBICA MOG OCA 3

Pop kultura -

Miodrag Radonjić, kog publika trenutno gleda u velikog bioskopskom hitu "Južni vetar", otkriva za Kurir da će u novoj sezoni "Ubica mog oca" inspektor Zoran pokazati svoje pravo lice.

Mladi glumac podelio je s nama anegdote sa snimanja hit serije i objasnio zašto je policija upala zbog njega na set i htela da ga uhapsi.

Kako će se inspektor Zoran snaći kao novi načelnik? - Zoran će misliti da drži sve pod kontrolom, ali događaji u seriji neće ići njemu u korist. Dobio sam u trećoj sezoni novi prostor kao glumac i sada mogu da prikažem neke njegove komplekse. On je bio skrajnut, a sada je dobio poziciju da odlučuje, tako da će pokazati koliko pati od kompleksa niže vrednosti. Vuk Kostić i Marko Janketić mnogo su mi pomogli da budem što ubedljiviji.

foto: Vladimir Šporčić

Kako vam se dopala premijerna epizoda treće sezone?

- Prvi put sam gledao seriju u bioskopu i na velikom platnu. Odličan posao su odradili i sektor svetla, kamere, kostim i scenografiju, tako da serija "Ubice mog oca" izgleda svetski.

Ima li neka anegdota sa snimanja koju ćete posebno pamtiti? - Uspavao sam se jedno jutro i kasnio na snimanje. Ušao sam u automobil i jurio da što pre stignem na set. Nisam ni provalio da idem kroz jednosmernu ulicu u suprotnom smeru. Nisam jurio, ali na moju nesreću u ulici je bila i škola. Policajac me je ugledao i pokušao da me zaustavi. Prošao sam pored njega i dobacio mu da žurim na snimanje. On je zapisao moje tablice, raspisao poternicu i onda je došla patrola da me privede na snimanju. Organizator mi je usred scene rekao da je po mene došla policija. Kolege su pomislile da sam ko zna šta uradio. Kad smo porazgovarali, sve smo rešili. Dobio sam kaznu i platio, kako i treba da bude, jer sam ja jedan savesni građanin.

Jovana Stojiljković i Miodrag Radonjić na premijeri filma Južni vetar
Jovana Stojiljković i Miodrag Radonjić na premijeri filma Južni vetarfoto: Damir Dervišagić

Da li su policajci zadovoljni kako tumačite lik inspektora Zorana? - Da. Jako su zadovoljni, što je meni veliki kompliment. Govore mi policajci da, kad vide mene, kao da gledaju svoje kolege iz 29. novembra.

Trenutno vas gledamo u filmu "Južni vetar". Da li ste iznenađeni koliko publika voli ovaj film? - Niko nije očekivao ovakav broj gledalaca za tri nedelje. Film "Južni vetar" uspešno komunicira sa širokom publikom, od dece do ljudi preko šezdeset godina. I drago mi je zbog toga.

Snimili ste i film "Balkanska međa" u Rusiji, koji će imati premijeru naredne godine. Da li očekujete orden od Putina kao vaš prijatelj Miloš Biković? - Ne (smeh).

Kurir/ LJ. Radanov, foto: Dragan Kadić, Vladimir Šporčić i Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track