Najnovije vesti

POSLEDNJI POZDRAV HITMEJKERU ZABRANJENOG PUŠENJA: Prijatelji i kolege neutešni na sahrani mlađeg brata Neleta Karajlića (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

TUGA

POSLEDNJI POZDRAV HITMEJKERU ZABRANJENOG PUŠENJA: Prijatelji i kolege neutešni na sahrani mlađeg brata Neleta Karajlića (FOTO)

Pop kultura

Dražen Janković, mlađi brat Neleta Karajlića, preminuo je u petak ujutru, 9. novembra u Beogradu. Kako su navodili domaći mediji, Drale je imao infarkt i samo se srušio ispred zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu. 

On je bio klavijaturista u sastavu benda "Zabranjeno pušenje", ali i pisac, i izdao je nekoliko knjiga među kojima i "Putopis Zabranjeno pušenje".

Jedno od njegovih poslednjih pojavljivanja u javnosti bilo je kada je u avgustu ove godine došao na Bir fest da podrži nastup njegovog rođenog brata Neleta Karajlića.

foto: Damir Dervišagić

Ovim povodom oglasila grupa rečima:

"Dragi Drale. Živiš i dalje sa nama, sa svojim pesmama i svojim duhom. Tvoje dobro srce prekratko nas je grijalo. Grlimo te za oproštaj, divni i plemeniti druže".

foto: Dragana Udovičić

Pored porodice i prijatelja, na sahranu koja se održava danas na Novom bežanijskom groblju došli su Emir Kusturica sa suprugom, Zvonimir Đukiđ Đule iz Van Goga, kao i Nenad Okanović.

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić

Neletu su brojne kolege došle da izjave saučešće i odaju počast, te Draletu upute poslednje zbogom. 

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić

Kurir/Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...