NIKO GA NIJE VIDEO OTKAKO JE OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Spejsi otkrio da je gej i nestao sa lica zemlje! (FOTO)
Foto: Profimedia

SKANDAL

NIKO GA NIJE VIDEO OTKAKO JE OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Spejsi otkrio da je gej i nestao sa lica zemlje! (FOTO)

Pop kultura -

Kevina Spejsija nema nigde više od godinu dana posle skandaloznog događaja i gnusnih optužbi za seksualno zlostavljanje! Glumac je 29. oktobra protekle godine objavio izvinjenje i obrazloženje na društvenoj mreži Tviter, a od tada od njega nema ni traga ni glasa.

"Poštujem i divim se Entoniju Rapu kao glumcu. Njegova ispovest mi je jeziva. Iskreno, ne sećam se tog događaja, to je nešto od pre 30 godina. Ali ako sam se poneo tako kako je rekao, dužan sam mu iskreno izvinjenje za nešto što bi moglo da bude nedolično ponašanje u pijanom stanju i žao m ije što je tolike godine sva ta osećanja nosi sa sobom", napisao je on pa i priznao da je odlučio da nastavi svoj život kao gej muškarac.

foto: EPA

Podsetimo, Kevin je, između ostalog, optužen da je 1986. godine u svoj stan pozvao tada 14-godišnjeg Entonija Rapa, pa ga naterao da legne na krevet, a zatim ga dodirivao. Odmah za optužbom, glumac se izvinio i rekao kako se ničega ne seća.

foto: profimedia

Međutim, glumac nije nestao samo sa društvenih mreža. Od tada, kako se navodi, nisu ga videli prijateljai, kao i kolege.

"Potpuno je nestao. Niko ga nije čuo ni video. Neverovatno je da neko njegovog statusa ovako nestane u svetu pametnih telefona i društvenih mreža", izjavili su prijatelji za strane medije.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Radiosarajevo.ba/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track