PRESTANI DA SE OBLAČIŠ KAO HOLIVUDSKA ZVEZDA: Kraljica opomenula Megan da krši pravila OBLAČENJA, a majica koju je obukla ZASMETALA CELOJ BRITANIJI (FOTO)
Foto: AP / Kirsty Wigglesworth /pool

HAOS

PRESTANI DA SE OBLAČIŠ KAO HOLIVUDSKA ZVEZDA: Kraljica opomenula Megan da krši pravila OBLAČENJA, a majica koju je obukla ZASMETALA CELOJ BRITANIJI (FOTO)

Pop kultura -

Megan Markl s vremena na vreme krši kraljevska pravila, ali kada je u pitanju njen modni stil uglavnom je dobijala pohvale javnosti. Ipak, kraljevska porodica smatra da se vojvotkinja od Saseksa ne oblači prikladno.

Megan Markl i princ Hari proslavili su šest meseci braka. Oni su godišnjem događaju "Royal Variety Perormance" u londonskom Paladijumu, a stajling vojvotkinje od Saseksa privukao je veliku pažnju javnosti.

foto: Profimedia

Megan je obukla dugačku crnu suknju i crno-belu šljašteću majicu koja joj je otkrila ramena, ali i naglasila trudnički stomak. Kosu je zavezala u nisku punđu, a stajling je upotpunila minđušama koje je već nekoliko puta nosila u javnosti.

Stajling supruge pinca Harija izazvao je oprečne reakcije. S obzirom na to da Megan važi za ikonu stila u Britaniji, javnost smatra da je vojvotkinja podbacila ovoga puta.

foto: Profimedia

Osim toga, šuška se da ni u Kensingtonskoj palati nisu oduševljeni Meganinim odabirom garderobe. Tačnije, tim modnih stručnjaka kraljevske porodice navodno su upozorili Megan da obrati pažnju na odevne predmete koje nosi u javnosti.

- Rekli su joj da mora manje da se oblači kao holivudska zvezda, a više kao član kraljevske porodice - otkrio je izvor iz Kensingtonske palate.

Ovo je, prenose mediji, poteklo od kraljice Elizabete II lično, koja navodno negoduje modni stil Harijeve supruge. Kraljici smeta što Megan nosi crno čak i kada nije u žalosti, što nosi suknje koje otkrivaju njene noge i što ne nosi šešire kada je to neophodno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Dejli mail/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track