SVETSKA PRODUKCIJSKA KUĆA ULAŽE MILION DOLARA U SRPSKI FILM: Avramović i Bećković snimaju "Čulova iskušenja", a glavnu ulogu igra Sergej Trifunović
Foto: Zorana Jevtić

domaći blokbaster u najavi

SVETSKA PRODUKCIJSKA KUĆA ULAŽE MILION DOLARA U SRPSKI FILM: Avramović i Bećković snimaju "Čulova iskušenja", a glavnu ulogu igra Sergej Trifunović

Pop kultura -

Produkcijska kuća "Luis pikčers" iz Južne Koreje uložiće u srpski blokbaster "Čulova iskušenja".

Glavnu ulogu tumačiće glumac Sergej Trifunović, a da projekat već obećava, govori i činjenica da film potpisuju dvojica hitmejkera srpske kinematografije Miloš Avramović i Danilo Bećković. Njih dvojica postigli su veliki uspeh ostvarenjima "Južni vetar" i "Mali Budo", a na ovom projektu radiće zajedno sa producentom Markom Paljićem. Iza odličnog scenarija stoji Dimitrije Vojnov.

Goran Bjelogrlić i Miloš Avramović
Goran Bjelogrlić i Miloš Avramovićfoto: Damir Dervišagić

"Čulova iskušenja" pričaće priču o mladom severnokorejskom fudbaleru Čulu i njegovom pratiocu iz tajne službe, koji završavaju u srpskom fudbalskom klubu. Zbog razlike u kulturi i poimanju fudbala neminovno dolazi do međusobnog nerazumevanja, te će se u filmu mešati žanrovi crna komedija, sportska drama i akcioni triler.

foto: Profimedia

"Luis pikčers" je najprestižnija i najinovativnija produkcijska kuća u Južnoj Koreji, koja je sa "Vorner bradersom" i produkcijskom kućom Breda Pita radila velike hit filmove za Netfliks, prikazane na najprestižnijim svetskim festivalima, kao što su Kan i San Sebastijan.

Kurir/ Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track