LEPA VODITELJKA

ON JE NAJOMILJENIJI HOMOSEKSUALAC IZ SRPSKE SERIJE: A malo ko zna da mu je ŽENA prava SEKS BOMBA, a tek kad vidite šta sve ume da RADI (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Danijel Korša (33) najveću popularnost stekao je ulogom Nebojše Dakića u domaćoj seriji "Istine i laži", u kojoj glumi homoseksualca.

Za razliku od od Nebojše, Danijel u privatnom životu voli žene, dok od sličnosti sa svojim likom u seriji glumac navodi da ume da sasluša prijatelja i da dobar savet.

foto: Damir Dervišagić

Danijel je oženjen koleginicom sa klase i nekadašnjom voditeljkom "TV Hepi" Katarinom Koršom, sa kojom ima ćerku i sina. Za sebe kaže da je strog otac i ljubomoran suprug.

?@marijastosicmua ?

Објава коју дели Katarina Korša (@keti014) дана

Danijel i Katarina zajedno su studirali Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jeftovića. Vezu su počeli na fakultetu i, iako je mislio da je on taj koji je osvojio suprugu, Danijel je kasnije priznao da je zapravo ona osvojila njega.

Katarinin primarni poziv je gluma, ali se bavi i novinarstvom i humanitarnim radom. Glumačku karijeru otpočela je još na trećoj godini studija a domaća publika imala je priliku da je gleda u serijama "Pare ili život" i "Totalno novi talas".

Katarina je više puta istakla da je ponosna na svoj brak i svoju porodicu.

- U vremenu kada se vrednosti traže na pogrešnim mestima, kada je bitno koliko pratilaca imaš na Instagramu, a ne koliko prijatelja u životu, kada je više nego ikada važniji kvantitet nego kvalitet, ja sam svoju sreću sama sebi napravila. Imam pravog čoveka pored sebe i naša imperija raste zajedno sa našom decom. I to je jedino što je važno da čovek bude srećan - rekla je Danijelova supruga.

#istineilazi #prvatv

Објава коју дели Danijel Korsa (@danijelkorsa) дана

Da Katarina ume sve pokazala je i u videu koji je objavila na Instagramu. Naime, pravila je palačinke, omiljena poslastiva u svim domovima, i pokazala da ljubav ulazi na usta.

Kurir.rs/Trelegraf/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track