RASKOŠ, SJAJ I SAMI LUKSUZ  SAMO ZA ODABRANE: Kventin Tarantino (55) oženio se 20 godina MLAĐOM pevačicom! Mladoženja se skidao pogled od OD MLADE (FOTO)
Foto: Profimedia

POKLEKNUO PRVI PUT

RASKOŠ, SJAJ I SAMI LUKSUZ SAMO ZA ODABRANE: Kventin Tarantino (55) oženio se 20 godina MLAĐOM pevačicom! Mladoženja se skidao pogled od OD MLADE (FOTO)

Pop kultura -

Slavni režiser Kventin Tarantino (55) i izraelska pevačica Danijela Pik (35) venčali su se u Los Anđelesu.

foto: Profimedia

Intimna ceremonija organizovana je za najbliže prijatelje i porodicu na Beverli Hilsu. Posle razmene zaveta, novopečeni bračni par odigrao je svoj prvi ples pred zvanicama.

foto: Profimedia

Mladoženja je bio u klasičnom crnom odelu i beloj košulji, a mlada je blistala u svedenoj beloj haljini. Sudeći po fotografijama sa svadbe mladenci su bili najveseliji i koristili su svaki trenutak za razmenu nežnosti, a kako mediji prenose žurka je trajala duboko u noć.

Tarantino je svoju suprugu upoznao 2009. godine na snimanju filma "Prokletnici", ali su vezu otpočeli tek sedam godina kasnije, a prošlog leta su se i verili.

1 / 8 Foto: Profimedia

Pre Danijele, Tarantino je bio u dugoj vezi sa koleginicom Sofijom Kopolom, sa kojom je danas ostao u prijateljskim odnosima. Više fotografija sa svadbe, kao i provokativne fotografije gospođe Tarantino pogledajte u galeriji.

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track