BALAŠEVIĆA SKINULI SA JUTJUBA: Optužili ga za krađu, pa mu ukinuli pesmu!
Foto: Dragan Kadić

na mukama

BALAŠEVIĆA SKINULI SA JUTJUBA: Optužili ga za krađu, pa mu ukinuli pesmu!

Pop kultura -

Đorđu Balaševiću uklonjena je pesma "Čovek sa mesecom u očima" s Jutjuba nakon što ga je korisnik Emil Skenderović prijavio za krađu autorskih prava. Nakon prijave Balaševićevu pesmu iz 1993. godine su na određeno vreme blokirali.

"Ukoliko ste poželeli da poslušate pesmu "Čovek sa mesecom u očima" na Jutjub kanalu, nažalost, ne možete. Jutjub ju je privremeno uklonio jer izvesni Emil Skenderović smatra da on ima pravo na nju...", napisala je Balaševićeva ćerka Beba na Fejsbuk profilu.

foto: Dragan Kadić

Ona je napisala i da se seća kada i gde je njen otac napisao ovu pesmu.

"Ali nikako se ne sećam da je bilo kakav Emil Skenderović bio u blizini. Gotovo sam sigurna da taj lik nema apsolutno nikakve veze s tom pesmom. Niti jednom drugom, kad smo već kod toga. Dokolica je đavolje igralište. Verujem da bi Emil samo voleo da je ovo njegova pesma koju mu je Đole "maznuo", pa je zato ovo uradio... Jer ću u suprotnom morati da pomislim da je reč o lošem čoveku koji želi drugima da onemogući da slušaju muziku koju žele... Emile, ko god da si... Nemoj. Ružno je", poručila je Beba Balašević.

Kurir.rs / Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track