NEMA VIŠE SEKSA, DROGE I  ROKENROLA?! Rolingstonsi posle 57 GODINA idu u penziju!
Foto: Reuters

kraj

NEMA VIŠE SEKSA, DROGE I ROKENROLA?! Rolingstonsi posle 57 GODINA idu u penziju!

Pop kultura -

Legendarni Rolingstonsi odlučili su da se se posle 57 godina postojanja na sceni penzionišu.

Iako je Mik Džeger nekoliko puta navodio da bend ne namerava da se povuče, sada su članovi ipak prelomili da je vreme da se rastanu sa publikom. "Svi smo u poslednje vreme ozbiljno razmišljali da prestanemo da sviramo i da odemo u zasluženu penziju. Imali smo dovoljno energije za svaki nastup, više smo bili na pozornici nego kod kuće", rekao je gitarista Kit Ričards. On je najavio da će turneja "No Filter" biti njihovo poslednje druženje sa obožavaocima.

foto: Reuters

"Ne želimo da ostavimo obožavaoce razočarane, zato im pripremamo jedno iznenađenje. Sve se desilo spontano, lepo smo se proveli i neke lepe stvari su proizišle iz toga", izjavio je Ričards.

Rokenrol heroji na čijim hitovima su odrastale mnoge generacije rade na novim pesmama koje će ostaviti publici nakon povlačenja iz muzike.

foto: Profimedia

Britanski bend osnovan je 1961. godine, a službeno su se pojavili na bini naredne godine u jednom londonskom klubu.

Mik Džeger i Kit Ričards znali su se još kao klinci, kada su takođe svirali, a nakon što su im se putevi ponovo ukrstili pre 57 godina, od tada Rolingstonsi nose titulu jednog od najpopularnijih sastava na svetu. Članove benda su, uz slavu, pratili i skandali, a do danas su ostali i jedan od simbola rokenrola, seksa, droge i alkohola.

Kurir.rs/M.T/ Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track