Najnovije vesti

NEBOJŠA DUGALIĆ IMA PETORO DECE: Imena Jana i Bogdan su veoma česta, ali troje glumčeve dece nose nesvakidašnja imena!  SVAKO IMA POSEBNO ZNAČENJE!
Foto: Damir Dervišagić

TRADICIONALAN I PORODIČAN

NEBOJŠA DUGALIĆ IMA PETORO DECE: Imena Jana i Bogdan su veoma česta, ali troje glumčeve dece nose nesvakidašnja imena! SVAKO IMA POSEBNO ZNAČENJE!

Pop kultura

Glumac Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom u braku je od 2000. godine i ponosan je otac petoro dece.

Ima tri sina i dve ćerke, a pored Jane i Bogdana, čija imena imamo priliku često da čujemo, ostalo troje glumčeve dece nose nesvakidašnja imena - Vidan, Kalin i Ilina.

Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i ženško ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina, dok je Ilina ženska verzija imena Ilija koje ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači “onaj koji je Božiji izaslanik”.

foto: Damir Dervišagić

"Nekada za porodicu imam više vremena, nekada manje, ali može se sve postići ako je čovek odgovoran i istrajan. Važno je da deca znaju da ste im uvek mesto sigurnosti i oslonca. Roditeljstvo, naročito ako je porodica brojna, traži i odricanja, pa je moja supruga Dragana, koja je takođe glumica, svoju karijeru podredila njima. Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje. Porodica je ulog važniji od bilo kakve profesije", rekao je svojevremeno Dugalić u jednom intervjuu.

Nebojša je jednom prilikom izjavio i da ne bi voleo da se njegova deca bave glumom.

foto: Kadić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...