KIRK DAGLAS PROSLAVIO 102. ROĐENDAN UZ SUPRUGU EN (99): Bio sam joj NEVERAN, imao sam MILION ŽENA, a ona mi je sve OPROSTILA (FOTO)
Foto: Profimedia/Instagram

ROĐENDANSKO SLAVLJE

KIRK DAGLAS PROSLAVIO 102. ROĐENDAN UZ SUPRUGU EN (99): Bio sam joj NEVERAN, imao sam MILION ŽENA, a ona mi je sve OPROSTILA (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Kirk Daglas proslavio je 102. rođendan uz suprugu En (99), sina Majkla Daglasa (74) i njegove supruge Ketrin Zita-Džouns (49). Glumac svake godine organizuje slavlje, a ove godine odlučio je ga sproslavi u svom domu na Beverli Hilsu.

Dobro raspoložen, Kirk je celi dan proveo uz suprugu, takođe glumicu s kojom je u braku već 64 godine. Par se upoznao na snimanju filma 'Act of Love' u Parizu nedugo nakon Kirkovog razvoda od Diane Dil.

Glumac je priznao da se ljubav između njega i Ane nije "rodila" odmah već mu je trebalo neko vreme da ju je osvoji. To mu je na kraju i uspelo.

"Bila je užasna, najkomplikovnija žena koju sam ikad upoznao. Bio sam tada velika filmska zvezda, a kada sam je pozvao na večeru, zahvalila mi se na pozivu i rekla da je jako umorna", rekao je u jednom intervjuu za američke medije. Par je 1954. odlučio da se venča i do danas su u braku.

foto: Profimedia/Instagram

Ipak, njihov brak nije uvek bi savršen, a Kirk joj je nekoliko puta priznao i prevaru. Ona mu je sve oprostila.

Kako prenosi Dajli mejl, u knjizi koju su napisali zajedno, En je rekla da je potpuno svesna da su prevare normalna stvar u svakom braku, a njen suprug nikad ništa nije skrivao od nje.

"Bio sam nevaljao, u mom životu je bilo puno žena", rekao je.

foto: Profimedia/Instagram

Majkl Daglas prethodno je na društvenim mrežama ocu čestitao 102. rođendan, i to uz vrlo emotivnu poruku.

"Srećan 102. rođendan ,tata. Ti si moj heroj. Volim te", napisao je glumac i raznežio obožavaoce koji su se u komentarima pridružili čestitkama legendarnom Kirku.

1 / 4 Foto: Profimedia/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track