JELENI SE BLIŽI 36. GODINA, A TRUDI SE DA JOJ LINIJA UVEK BUDE TOP: Gavrilovićeva otkrila šta je najbitnije za jednu glumicu, a tiče se STARENJA!
Foto: Damir Dervišagić

DALA SAVET SVIMA

JELENI SE BLIŽI 36. GODINA, A TRUDI SE DA JOJ LINIJA UVEK BUDE TOP: Gavrilovićeva otkrila šta je najbitnije za jednu glumicu, a tiče se STARENJA!

Pop kultura -

Jelena Gavrilović važi za jednu od najatraktivnijih glumica, a priznala je da vodi računa o liniji i zdravlju.

"Trudim se da što sam starija više vodim računa o zdravlju, jer na njega ne obraćaš pažnju kada si mlad, lep i kada ti sve stoji. Polako punim 36 godina i ne mogu da kažem da imam frku od starosti. Želela bih da dostojanstveno ostarim. To je za glumicu jako važno", kaže Jelena Gavrilović.

I njena koleginica Tamara Dragičević je istog mišljenja, pa je u poslednje vreme često u teretani gde se posvetila i boksu.

foto: Dragan Kadić

"Dok mi ne počnu neke nove probe, imam vremena za redovne treninge. Trudim se da živim zdravo i bolje se osećam", kaže Tamara.

Uprkos poslovnim angažmanima na seriji i u pozorištu, njih dve ne odustaju da se uz to i zdravo hrane.

"Druga sezona serije je manje intenzivna u odnosu na prvu. Manje radim, ali se trudim da uprkos poslovnim obavezama sve uskladim. Moraš sebi da posvetiš vreme", kaže Jelena.

foto: Printscreen instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track