ZBOG NJE JE VODITELJ OSTAVIO TRUDNU SUPRUGU: Slomila je srce i našem Petru Strugaru, sad je HRVATICA trudna s ginekologom pa otkrila pol bebe!
Foto: Printscreen

BURAN ŽIVOT

ZBOG NJE JE VODITELJ OSTAVIO TRUDNU SUPRUGU: Slomila je srce i našem Petru Strugaru, sad je HRVATICA trudna s ginekologom pa otkrila pol bebe!

Pop kultura -

Nataša Janjić, poznata hrvatska glumica uživa u trudnoći i sve vreme je vrlo aktivnaOna je i dalje redovna na svim dešavanjima, pa se može videti koliko je srećna i uživa u drugom stanju.

Nataša je napokon i otkrila pol svoje bebe. Naime, ona i njen partner ortoped Nenad Medančić, dobiće sina!

foto: Damir Dervišagić

"Ne mogu pobeći od svog velikom stomaka, ali sad sam se već navikla. Srasla sam sa njim, baš sam poletna i pokretna. Može se živeti i sa ovom težinom. Dobila sam puno komplimenata u zadnje vreme, valjda se ljudi boje čmička na oku", našalila se Nataša..Nataša Janjić, hrvatska glumica koja snima i u Srbiji je lepotica oko čijeg se ljubavnog života već godinama diže velika prašina.

Srpskoj javnosti postala je poznata kada se šuškalo da je zarobila srce Petra Strugara. Javnosti je poznata po brojnim skandalima koji su je pratili.

Njen ljubavni život je pod lupom javnosti još od kako su hrvatski mediji pisali da je televizisjki producent i voditelj Joško Lokas ostavio trudnu suprugu zbog glumice koju je i oženio 2012. To nije naišlo na odobravanje javnosti koja je glumicu tada osudila.

Taj brak je potrajao godinu i po dana, a Nataša je utehu tada pronašla u ginekologu sa kojim sada čeka dete.

Kurir.rs/Jutarnji/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track