SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI... Žarko Laušević ispričao anegdotu sa pokojnim Draganom Nikolićem, a onda progovorio o TEŠKIM GODINAMA!
Foto: Printscreen/YouTube, Dragan Kadić

SEĆANJA

SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI... Žarko Laušević ispričao anegdotu sa pokojnim Draganom Nikolićem, a onda progovorio o TEŠKIM GODINAMA!

Pop kultura -

Žarko Laušević gostovao je u emisiji Ivana Ivanovića, ca pored svega što je otkrio, ispričao je anegdotu vezanu za pokojnog glumca Dragana Nikolića.

"Ulazi Gaga Nikolić, pokojni, u atelje, i kaže: "Deco, je l' ste čuli za ono puškaranje sinoć na Novom Beogradu?" Niko nije čuo, a on kaže: "Jedni pušili, drugi ka.ali"... Onda je Bata Stojković hteo da prepriča Gaginu foru, pa je rekao: "Jeste li čuli za pušketanje na Novom Beogradu...?" Oni kažu: "Pa nismo", a on će: "Jedni pušketali... A gde mi je ka.anje, mamu mu je.em", rekao je Laušević i nasmejao mnoge.

foto: Printscreen

"Moj put u glumi bio je sporiji. Razlog je bio što sam ja došao iz provincije. Svi su živeli kod mame i tate, imali su tu vrstu sigurnosti, ja nisam. Nije bilo majke... Nije mi se vraćalo u Crnu Goru, koju jako volim", rekao je Žarko, pa se osvrnuo na situaciju sa Ivanom Ivanovićem, kad je voditelju predstavio drugara.

Žarko Laušević progovorio o teškom periodu tokom devedesetih godina i početkom ovog veka.

"Kad prođe neko vreme sve izgleda lakše. Drugačije sagledaš sve. Ne možeš da zamisliš koliko ti je bilo teško. U Americi sam bio ograničen, nisam mogao da vozim, da se krećem kako treba... Imao sam samo staru, roze vozačku dozvolu. Radio sam ono što sam mogao da radim. Kako od poternice da uradim nešto veće? Ulazak u avion? Ilegala potpuna...", rekao je glumac u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

foto: Pritnscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track