ZA NJEGA RADI BIVŠI ROBIJAŠ, PRAVIO JE KREVETE A DANAS ZARAĐUJE MILIONE! Ovaj Nemac kune se u kič i VLADA MODNOM SCENOM! Bogati se PERVERZIJAMA! (FOTO)
Foto: Profimedia

UVEK PRETERUJE I NIKAD SE NE KAJE

ZA NJEGA RADI BIVŠI ROBIJAŠ, PRAVIO JE KREVETE A DANAS ZARAĐUJE MILIONE! Ovaj Nemac kune se u kič i VLADA MODNOM SCENOM! Bogati se PERVERZIJAMA! (FOTO)

Pop kultura -

Filip Plajn prve dizajnerske korake napravio je osmišljajući veoma luksuzne krevete za pse. On je, naime, svom ljubimcu prvo napravio neviđeni ugođaj nezadovoljan onime što su radnje tada nudile. Danas, jedan je od najpoznatijih modnih dizajnera, čije vrlo ekspresivne krpice šetaju najveće svetske zvezde. Svet kiti oko 80 Plajnovih radnji, ako ne i više, što seksepilnog dizajnera ne sprečava da planira širenje svog carstva.

Za jednu od kolekcija iz vrha Voga rečeno mu je da je "toliko treš da je gotovo genijalan", te i ne čudi što ga željno išekuju bilo gde da poželi da se nastani.

1 / 5 Foto: Profimedia

Filip sebe opisuje kao čoveka koji sledi svoje snove. Preteruje uvek, nikada se ne pravda i ne izvinjava. U svojim očima on je prava zvezda, a ne čovek koji se blago nakloni publici posle revije. Pravi poštovaoci mode ga, blago rečeno, ne podnose. Ipak, on se sam nametnuo svetskom tržištu svojim poimanjem glamura i uspeo je da osvoji publiku jeftinim poigravanjem mačo simbolima.

Kada ga je Njujork Tajms pitao zašto pravi tako preuveličane revije svake sezone, on je rekao da to radi zbog "fanova ili pojedinaca koje bi većina dizajnera finije nazvali klijentima ili mušterijama". Inače, iste te revije mu kritika često sahranjuje jer su agresivne, prenaglašene, kič i uvek jezivo kasne.

Naime, kada šou napokon počne neizostavne su devojke koje su klonovi Paris Hilton, muški modeli bez majica (poput bivšeg robijaša Džeremija Miksa), kao i ostale bizarne figure koje nikada ne bi prošle kastinge kuća visoke mode.

Ovih godina na pisti su bili viđeni i monster trakovi sa 18 točkova, motori, Ferari, Lamborgini i Meklerens koji su "ukrašeni" LED sijalicama. Verovali ili ne - na pistu je dovukao i rolerkoster! Plajn zato kaže da je njegov šou najveći i najperverzniji.

Vremenom, sve je jasnije zašto ga zovu Donald Tramp modnog sveta. Kako kaže, svestan je sebe, svog talenta i mogućnosti, te nikad ne žali ni vremena ni para kada radi na nekom novom projektu.

Kurir.rs/Noizz/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja