REKLA JE NE DOLAZI U OBZIR, A ONDA SU PROVELI ZAJEDNO 39 GODINA: Ovo je ljubavna priča Minje i Branke Subote koja budi TUGU i DIVLJENJE
Foto: Damir Dervišagić

TUGA U DOMU TV LEGENDE

REKLA JE NE DOLAZI U OBZIR, A ONDA SU PROVELI ZAJEDNO 39 GODINA: Ovo je ljubavna priča Minje i Branke Subote koja budi TUGU i DIVLJENJE

Pop kultura -

Branka Jeremić Subota, supruga Minje Subote, preminula je iznenada u Beogradu 25. decembra.

Branka i Minja su se venčali 1979. godine, a imaju sina Marka. Branki, koja je bila dugogodišnji urednik Bazara, Minja nije bio prvi izbor, a njihova ljubav trajala je 39 godina.

Popularni kompozitor i TV autor i nekadašnja glavna urednica “Bazara” i novinarka upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

"Kad su mi rekli da se Minja interesuje za mene, rekla sam: „Ne dolazi u obzir!“ - priseća se u jednom intervjuu Branka Jeremić Subota.

foto: Dragan Kadić

"Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upoznao. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana, nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama - odbila. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bi u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo. Sećam se da smo februara krenuli da se tajno zabavljamo da ne bi saznali moji roditelji, koji su smatrali da on nije moj svet - ispričala je Branka, dodajući da su ipak osećanja prevagnula i da su se venčali 1979. godine i to 8. novembra na Minjin rođendana.

foto: Dragan Kadić

- Branki je možda tada izgledalo da sam deo estrade, a to nju nije zanimalo. Međutim, ja sam bio uporan i uspeo sam - pričao je voditelj čuvenog “Muzičkog tobogana”.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track