I TUŽNO I RUŽNO! ČUVENI GIGA MORAVAC NA HEMOTERAPIJU IŠAO AUTOBUSOM GSP: Svi putnici zauvek zapamtili OVU SCENU sa Slavije!
Foto: Printscreen

legenda!

I TUŽNO I RUŽNO! ČUVENI GIGA MORAVAC NA HEMOTERAPIJU IŠAO AUTOBUSOM GSP: Svi putnici zauvek zapamtili OVU SCENU sa Slavije!

Pop kultura -

Marko Nikolić, čuveni Giga Moravac, koji je preminuo 2.januara 2019.godine u 73.godini, mnogim delima pokazivao je da je ostajao skroman bez obzira na slavu koju je doživljavao.

On se kao sav normalan svet svakodnevno vozio gradskim prevozom, a i na onkologiju je, gde se lečio, išao je svakodnevno koristeći javni prevoz.

- Navikao sam na gradski prevoz, ja sam stara mušterija još od studentskih dana - rekao je tada proslavljeni glumac, koji je i dok je išao na lečenje, koristio javni gradski prevoz.

foto: Printscreen/RTS

- Išao sam stalno na onkologiju. Bože, hvala ti, sad idem samo jednom u šest meseci - rekao je glumac.

Ispričao je i da ga prepoznaju i da mu ustaju.

- Jednom sam ušao u pun autobus, kod Slavije, u stvari baš kad onkologije, jedva sam se ugurao na poslednju platformu. Tu je stajao jedan grmalj, okrenuo se i kada me je ugledao pitao: Da dižem ja nekog? Ajde bre majmuni - ispričao je pred kamerama Ekskluziva na Prvoj TV.

Marko Nikolić
foto: Printscreen YouTube

Marko Nikolić je rođen u Kraljevu 20. oktobra 1946. godine. Glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Bio je član je Narodnog pozorišta od 1970. godine. Igrao je u pozorištu, filmu i na televiziji. Televizijsku slavu je stekao glavnom ulogom u TV seriji "Bolji život" (1987, 1990. godine), zbog kojeg mu je i ostao nadimak Giga Moravac. Proslavio se i ulogom Karađorđa, u nekoliko TV drama i u seriji "Vuk Karadžić".

Kurir.rs

Bonus video:

03:33

Marko Nikolić o aferi neko mi je sipao drogu u piće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track