KOMŠIJE O MARKU NIKOLIĆU: Kupovao je pogačice za suprugu i šetao psa koga je obožavao! Bio je gospodin i džentlmen
Foto: Damir Dervišagić

TUGA ZA VELIKIM GLUMCEM

KOMŠIJE O MARKU NIKOLIĆU: Kupovao je pogačice za suprugu i šetao psa koga je obožavao! Bio je gospodin i džentlmen

Pop kultura -

Marko Nikolić nije bio samo omiljeni glumac, već i drag komšija. U Bulevaru Despota Stefana, gde je Giga živeo sa suprugom Dubravkom i ćerkom Minom, juče je bilo skroz tiho.

foto: Printscreen YouTube

Tek poneko izašao je brzo iz zgrade, kao da nije želeo da se remeti ta tišina. Neki od njih tužno su samo poručili da im je mnogo žao što su ostali bez omiljenog komšije. Zaposleni u prodavnici obuće, koja je tik uz glumčevu zgradu, kažu da su ga često viđali, ali da nisu znali da je bio bolestan.

- Naročito kad je lepo vreme, izlazio je da prošeta svog psa. Stalno ga je šetao i baš ga je voleo. Ako se susretnemo, obavezno nam se ljubazno javljao. Mnogo nam je žao što ga više nema. Nisam ni znao da je bio bolestan, a nisam ga ni viđao poslednja dva meseca - ispričao nam je prodavac. Giga je bio gospodin i džentlmen.

Tako su ga isto videle i prodavačice u obližnjoj pekari, kod kojih je svraćao po pogačice za svoju suprugu Dubravku.

- Bio je divan, mnogo nam je bilo žao kad smo čuli da je umro. Često je dolazio kod nas, kao i njegova ćerka i zet. Supruga mu je uglavnom na putu, pa nju i ne viđamo mnogo. Ali smo znali kad ona dolazi s puta, Nikolić je dolazio po pogačice za nju. Tada smo znali da se ona vraća. Doživljavali smo ga kao komšiju, ne samo kao velikog glumca - ispričala je sa setom prodavačica.

(Kurir.rs/ N. M./ Foto: Damir Dervšagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track