KRIJU MUŽEVE KO ZMIJA NOGE: Jedna glumica osvojila LEPOG BRITANCA, druga se TRI PUTA UDAVALA... Retko se ZAJEDNO pojavljuju u javnosti, a jednog BAŠ NIKAD niste videli (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

KRIJU MUŽEVE KO ZMIJA NOGE: Jedna glumica osvojila LEPOG BRITANCA, druga se TRI PUTA UDAVALA... Retko se ZAJEDNO pojavljuju u javnosti, a jednog BAŠ NIKAD niste videli (FOTO)

Pop kultura -

Nije lako biti javna ličnost jer i sve ono što niste želeli da se sazna o vama, na ovaj ili onaj način ispliva u javnost. Ipak, neke od naših dama uspele su da sačuvaju svoj pirvatan život, a svoje muževe retko predstave na nekim javnim događajima.

Fotografiju glumice Branke Katić koja je u braku sa Džulijanom Farinom 18 godina teško možete naći. Njih dvoje mogu se zajedno videti samo ukoliko on "okači" fotografiju na društvene mreže. Iako je u poslu koji je veoma blizak glumičinom, nije od onih koji voli mnogo da se pojavljuje u medijima. Džulijan je engleski producent i reditelj s kojim Branka ima dva sina, Luja, koga zanima režija, i Džoa, koji ima talenta za glumu.

Missing summer

Објава коју дели Julian Farino (@julianfarino) дана

Nataša Ninković Glumica je u braku već više od dve decenije sa Nenadom Šarencem, ali je retko možemo sa njim videti u javnosti. Ona nikada nije krila nihovu ljubav, ali nije volela nimnogo da priča o njihovom zajedičkom životu. Oduvek se trudila da to ostane njena privatnost.

foto: Ana Paunković

Anica Dobra je u braku sa Miodragom Mićom Sovtićem. Njih dvoje se nikada ne pojavljuju zajedno na javnim manifestacijama iako nikada nisu krili koliko se vole. Glumica i njen suprug deo života su proveli u Nemačkoj posle čega su se vratili u Srbiji gde i danas žive.

foto: printscreen/instagram

Svetlana Bojković Glumica iza sebe ima dva braka, a trenutno je u trećem. Godinama je živela u Finskoj gde joj je sadašnji suprug Slavko Kruljević obavljao dužnost ambasadora. Sa Slavkom je krenula u vezu sedam i po godina posle smrti drugog supruga, upravnika Ateljea 212 Ljubomira - Mucija Draškića. Njen prvi suprug Miloš Žutić je takođe preminuo. Sa njim ima ćerku, Katarinu Žutić.

foto: Damir Dervišagić

Vesna Trivalić Vesna je udata za Nenada Pandurovića sa kojim se nikada ne pojavljuje u javnosti. Ona se 2006. godine udala za Nenada sa kojim ima sina Nikolu. Zbog velike ljubavi Vesna se preselila u Dubai gde njen izabranik radi.

Kurir.rs/Blic/Foto Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track