Nema odmora

SVETSKA ZVEZDA DOČEKUJE SRPSKU NOVU GODINU NA KUSTENDORFU: Met Dilon u pratnji supruge NA PROSLAVI SA KUSTURICOM! (KURIR TV)

Pop kultura -

Na zavejanom Mećavniku dočekuje se Srpska nova godina uz kuvano vino, rakiju, trubače i vatromet, a najveća ovogodišnja zvezda Kustendorfa, glumac Met Dilon, stigao je u pratnji svoje supruge..

foto: Ana Paunković

Najveća zvezda ovogodišnjeg Kustendorfa, glumac Met Dilon stigao je u Drvengrad. Kao i sve svoje goste Emir Kusturica ga je dočekao uz pogaču i rakiju. Met je odbio rakiju jer, kako je kazao, ne pije. Ljubazno se pozdravio sa novinarima i istakao da ga niko nije dočekao na ovaj način. U pozadini su se začuli trubači i Met je upitan da li će sa nama proslaviti Srpsku Novu godinu što ga je veoma iznenadilo.

foto: Ana Paunković

- Hvala vam, nisu me nikad ovako dočekali. Bio sam srećan i uzbuđen kada me je Kusturica pozvao jer sam veliki fan njegovih filmova - rekao je Dilan. Na konstataciju da ga ovde doživljavamo kao veliku zvezdu rekao je kroz osmeh:

- Ne, ja sebe tako ne vidim. Ja sam normalna osoba kao i svako drugi -

foto: Profimedia

- Bio sam uzbuđen što ću doći. Ovo je mali festival i to mi se sviđa. Takođe mi se dopada što je akcenat na mladim autorima. Veoma je važno da se susreću nadahnjujući mladi ljudi, studenti, glumci, reditelji... Ne volim da govorim ljudima kako da rade neke stvari, ali dobro je dok podelim svoje iskustvo, rekao je glumac.

foto: Ana Paunković

On je u društvu Stane Katić, Seržija Lopeza i drugih uživao u čarima Kustendorfa. Met će sutra održati radionicu i razgovarati sa studentima nakon projekcije njegovog filma "Dragstor kauboj", u kome je tumačio glavnu ulogu.

1 / 14 Foto: Ana Paunković

Kurir/ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track