VUK KOSTIĆ OTKRIO KOJU BI STVAR RADIO CELOG ŽIVOTA I NE BI MU DOSADILO: Glumac je uvek bio ORIGINALAN, ali ovo je sada POMERILO GRANICE! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ovo niko nije očekivao

VUK KOSTIĆ OTKRIO KOJU BI STVAR RADIO CELOG ŽIVOTA I NE BI MU DOSADILO: Glumac je uvek bio ORIGINALAN, ali ovo je sada POMERILO GRANICE! (FOTO)

Pop kultura -

Vuk Kostić beg od realnosti pronalazi u pecanju. Nije od onih javnih ličnosti koji će svoj mir pronaći u teretani ili porocima, već se glumac u potpunosti saživeo sa prirodom.

Period kada nije ispred kamera, na sceni u pozorištu ili u spremanju uloge, glumac Vuk Kostić koristi kako bi se posvetio omiljenom hobiju. U tome mu nekada pomaže kolega Vojin Ćetković, a često inspektor Jakovljević uživa sam u prirodi.

Pored toga što voli ribolov, vrlo je strastveni lovac, te tokom zime kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju da izađe na vodu, prelazi kilometre i kilometre u priorodi. Ovog puta na društvenim mrežama podelio je fotografije sa Jadranskog primorja gde se poslednjih dana aktivno bavi ribolovom.

"Mogao bih ovako da sedim..i gledam.. i to ne bi bio protraćen život", napisao je glumac, a ovo je izazvalo lavinu komentara i podrške glumcu zbog načina uživanja.

"Pravi život Badžo", "Raj za dušu i odmor za oči! Bistro!", "Bravo legendo puni baterije", samo su neki od brojnih komentara.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track